x

tada je bio oženjen

Cijeli buket ruža stavi na moj sto: Radanova progovorila o aferi sa Amar Giletom, ovako joj se udvarao!

Nataša Radan bila je na meti osude, nakon spekulacija da je bila u ljubavnom odnosu sa Amar Giletom Jašarspahićem, dok je on bio u braku. Sinoć je otvorila dušu i u razgovoru sa Markom Đedovićem otkrila kako joj se pjevač udvarao na nastupima.

- Prolazi žena koja prodaje ruže, on uzima cijeli buket i stavlja na moj sto, nastavlja da pjeva. Poslala mu ja piće - prepričavala je Nataša.

- I krene da pjeva za Natašu kao, i ja snimim za stori, i stavim volim te, znači stori mi gori. Poslije krenuli naslovi Amar se preselio kod zadugarke Nataše Radan - govorila je Nataša.


- U tom periodu kada su izlazili ti naslovi, ja sam bila u Leskovcu i nisam ni znala za to. Ja sam namjerno objavljivala ovo na storiju kad se on meni obratio. Kad je nastavio da se pere, da je on sa svojom ženom u odličnom odnosu, da ne žive zajedno i da imaju super komunikaciju, da će on poraditi na tome, da se pokajao... Ja to kad sam čula, pozvala sam Nemanju. Više ne poričem ništa, prošlo je dva mjeseca od mog izlaska. I kažem mu: "Ja sam ćutala sjedam meseci u rijalitiju, negirala sam sve i pravili su od mene mutavu plovku.


- Sve sam negirala da bi se zaštitio neko napolju, kog sam poštovala i prema kome sam osjećala nešto, a taj neko očigledno mene ne poštuje čim može da izjavi takve stvari. Ja ću po prvi put reći, da je on bio inicijator svakog našeg poziva i poruke. On se sada pere da bi se vratio svojoj ženi i apsolutno ništa lagala. Da viđali smo se, trebalo je da otputujemo zajedno. Nismo imali s.ks, ljubakali se jesmo i vodili za ruke. Zvao me je i htio svuda da me vodi." On se od tada više nije oglasio.

.

.

.

.

.


Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.