x

često pravila skandale

Cijeli Ljig je oblijepila plakatima sa svojim likom! Komšije Jovane Jeremić o burnoj prošlosti: Roditelji su svašta pretrpjeli zbog nje!

Susjedi voditeljke “Pinka” otkrivaju da je Jovana često pravila skandale i da se tokom odrastanja nije družila sa djecom. Kad je postala đak generacije svima je to stavila do znanja, a njen gest i danas prepričavaju.

Kako bismo saznali kakva je voditeljka Jovana Jeremić bila tokom odrastanja i školovanja uputili smo se u Ljig, njeno rodno mjesto. Čim smo kročili blizu njenog doma, svi su znali o kome se radi i rado su podijelili anegdote, javlja Blic.


- Kako da ne znamo ko je Jovana? To je ovdje nemoguće. Svi znaju kakve je skandale pravila po Ljigu. Najveći skandal je izbio kada nije bila đak generacije u osnovnoj školi. Njena porodica je sve pokušala kako bi pravdu istjerala na čistac, ali nisu uspjeli. To joj je i dan danas rak rana. Nije se toliko družila sa drugom djecom, uvijek je bila posebna – ističe komšinica, dok jedan od mještana napominje kako kafana koju su držali Jovanini roditelji više ne radi.


- Jovana je uvijek voljela da pomaže svojima, dok nije otišla za Beograd. Svi znaju ovdje u Ljigu ko je ona i volimo da je gledamo na televiziji. Sada je ne srećemo često, jer je otišla za Beograd i postala zvijezda – poručuje mještanin Ljiga.

Interesantno je to da je Jovana u srednjoj školi bila đak generacije i kako bi to svima stavila do znanja, ona je po cijelom gradu izlijepila plakate na kojima su se nalazile njene diplome koje je stekla svojim znanjem.


- Kada je u srednjoj školi postala đak generacije, cijeli Ljig je to znao. Zajedno sa majkom je osmislila plakat na čijem centralnom dijelu stoji njena fotografija, a okolo su diplome koje je stekla na raznim takmičenjima. Nekoliko lokacija u centru bilo je prekriveno tim plakatima i svi su morali da znaju da je ona postala đak generacije. Ne možete da vjerujete šta je njoj sve palo na pamet, samo kako bi se dokazala mještanima – kaže čovjek iz obližnje prodavnice.


Jovanini susjedi iz Ljiga kažu da je pamte kao ratoborno i buntovno dijete.

- Svađala se sa svima i bila je buntovna kao dijete. Uvijek je voljela da bude u centru pažnje i broj jedan, ali joj to nije polazilo za rukom. Njeni roditelji su svašta pretrpjeli zbog nje, čak im se nekoliko puta pogoršalo zdravstveno stanje zbog Jovaninih skandala – priča komšinica za „Super TV“ .

..

.

.


Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.