x

Cijeli menadžment u šoku jer Kockareva sije mržnju i ispoljava lične frustracije gdje stigne: Kija kivna na koleginicu jer izgleda bolje od nje, a sve zbog Slobe!

Otkako je Sloba Radanović izjavio da je Katarina Živković najljepša pjevačica na estradi Kija Kockar već mjesecima gaji animozitet prema njoj, tim više što se njen bivši suprug druži sa Kaćom. Konačno je i njega uspjela da okrene protiv pjevačice i natjera ga da prekine svaki kontakt s koleginicom.

Kako izvor kaže, problem je nastao kada je Radanović tokom jednog privatnog okupljanja pred Kockarevom rekao da je Živkovićeva najljepša pjevačica s estrade, poslije čega je krenuo niz negativnih emocija koje pobjednica "Zadruge" ispoljavala prema pjevačici. Posljednje u nizu je to što je nakon što je sama otpratila Katarinu s društvenih mreža natjerala i Slobu da učini isto. Budući da svo troje dijele istog menadžera i saradnike, ovakav postupak neprijatno je iznenadio čitav menadžment, inače šokiran problemima koje Kockareva pravi.


- "Kija i Kaća su na početku poznanstva imale pristojan odnos, budući da imaju istog menadžera Gorana Lečića. To se naglo promijenilo kada je Sloba počeo da se pojavljuje s Kaćom i njenim menadžerom na događajima. U periodu kada je na sve načine pokušavala da vrati bivšeg muža, Kija je mrzila sve žene oko njega, a pogotovo Katarinu, za koju je Sloba u nekoliko navrata rekao da je najljepša na estradi. Pozvala bi ga i krenula da ga vrijeđa zbog druženja s koleginicom ili bi mu slala fotografije na kojima je s Kaćom i nazivala djevojku pogrdnim imenima. Sloba bi je zamolio da to ne radi, ali se situacija mjesecima ponavljala iznova i iznova sve dok prije nekoliko dana nije doživio prijetnje od Kije zbog kojih je morao da otprati Kaću", priča izvor koji otkriva da je Kockareva prijetila strašnom tajnom i da je Sloba u panici zbog toga, pa je morao da je podrži u sukobu sa Živkovićevom.


Kulminacija bijesa koji Kija osjeća prema Kaći desila se na "Zadrugoviziji", kada je pokušala da otjera Katarinu sa stolice koju je prisvojila još dok je kao pobjednica "Zadruge" bila u žiriju u "Pinkovih zvezdica".

Umjesto da pjevačicu lijepo zamoli da zamijene mjesta, Kija je pozvala organizatore kako bi je pomjerili. Kada je Živkovićeva organizatorima poručila da neće ustati zbog Kijinog hira, te da je prva došla na snimanje, Kockareva je zaprijetila da će otići. Pošto Kaća nije odustajala, a Kiji su objasnili da mora da ispoštuje koleginicu koja je više od 12 godina na sceni, situacija se malo smirila.

Ipak, Kockareva nije mogla da se suzdrži, pa je poslije emisije organizatorima poručila da nikada više neće doći u emisiju u kojoj je i Kaća gost.


Kada je shvatila da će na organizovanoj američkoj turneji biti s Katarinom, Kija je histerično zvala Slobu i rekla mu da joj je muka od toga da je spajaju sa Kaćom koja je nekoliko puta rekla menadžmentu da Kockarevu ne poštuje zbog svega što radi i da je ne smatra pjevačicom. Rekao joj je da je sa djevojkom u restoranu, da to nije njegov problem i da pozove menadžera. Tada mu je Kija rekla da mu je bolje da se smiri jer će mu uništiti novu vezu ukoliko je ne podrži i ne prekine svaki kontakt s Katarinom. Poslije višečasovnog maltretiranja porukama u kojima je jasno tražila Slobi da koleginicu otprati s Instagrama, on je bio primoran da to učini - kaže izvor koji ističe da se Sloba nada da će ispraviti odnos s Katarinom.


Slobi je izuzetno krivo što je morao da otprati Katarinu s društvenih mreža samo zbog Kijinog ega, hira i bezobrazluka. Pogotovo što ga Katarina oduvijek gleda samo kao druga. Ona je jedna od onih koja je prema njemu uvijek bila korektna, pa on na sve načine pokušava da joj objasni da je bio primoran da to uradi. Katarina se jeste neprijatno iznenadila i razočarala u Slobu, ali ni pod razno ne želi da bude u tim sukobima. Takođe, menadžer i saradnici ne žele nikakve sukobe među svojim pjevačima, na šta su upozorili Kristinu Kockar. Objasnili su joj da će izgubiti saradnju sa svima ukoliko nastavi da seje mržnju i lične frustracije liječi na poslovnom nivou. Valjda je to ovoga puta shvatila ozbiljno - zaključuje izvor.

-

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.