x

Cijelu noć smo proveli u razgovoru: Siniša Kulić dobio ponudu za rijaliti, odmah donio odluku!

Siniša Kulić priznao je da ne bi uspio da kontroliše svoj buran temperament u pojedinim situacijama, te da je bolje da rijaliti posmatra iz svog doma, iako je dobio ponudu da postane učesnik "Zadruge 2". On je od svoje kuće gledao nemilu situaciju koja se dogodila Mariji kada je imala sukob sa Mikijem Đuričićem, pa je priznao da je možda i bolje što nije bio unutra, kako kaže, ko zna šta bi mu u tom trenutku uradio.

- Trebalo je i ja da uđem i da budem sa njima u rijalitiju, ali sam odbio tu ponudu. Na prvom mjestu sam otac, a onda i suprug. Ne bih mogao da izdržim da gledam kako neko "nasrće" na moju kćerku ili ženu a da ja samo mirno sjedim. Koji roditelj i muž bi to mogao? Reagujem na svaku nepravdu, pogađa me to. Mislim da bih izgubio kontrolu nad sobom, samo mi padne roletna kad gledam neko nasilje. Muškarac da napadne ženu, pa gdje to može? - zapitao se Siniša Kulić, pa dodao da ga je pogodilo kad se njegova supruga Marija sukobila sa Mikijem Đuričićem.


- Jedva sam to gledao, pozlilo mi je, Hitna pomoć je dolazila. Bio sam sa mlađom kćerkom kod kuće, i ona se potresla kada je vidjela, dijete se jedva smirilo. Toliki čovjek ženu da napadne - to je agresija, nasilje. Dobro je da nisam bio tamo, ko zna šta bih mu uradio, morao bih da odreagujem. Dobro je pa se sve završilo kako treba - navodi Siniša.


- Popričali smo u onom periodu kada je Marija napustila „Zadrugu”. Cijelu noć smo proveli u razgovoru o dešavanjima proteklih mjeseci. Sve smo izanalizirali i dogovorili se da je bolje da ja ne ulazim. Marija zna moj temperament i da burno reagujem, svjesna je šta bi se desilo i da se ja ne bih suzdržao. Što mi to treba? A i mora neko da ostane sa kćerkom kući, ona ide u školu, mora da se vodi računa. Moju podršku imaju obe. Vidim da imaju neke nesuglasice, ali to je normalno, ipak su majka i kćerka. Mada, teško mi je da ih gledam kako se svađaju - zaključio je otac Miljane Kulić.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.