x

Cijelu noć tješila slomljenu JK: Dragana Mirković otišla kod Jelene čim je stigla u Srbiju! Karleuša sve vrijeme jecala, koleginica joj satima brisala suze!

Smrt radijske voditeljke Divne Karleuše za njenu kćerku, pjevačicu Jelenu Karleušu, je zasigurno najveći životni udarac do sada. Ona i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da njene majke, koja joj je bila životni uzor i oslonac, više nema, a o tome koliko je slomljena zbog svega što ju je zadesilo dovoljno govori da se tokom održane komemoracije i Divnine sahrane sve vrijeme gušila u suzama, kao i da joj je u jednom trenutku pozlilo.

Nju su na Novom bežanijskom groblju pokušale da utješe mnogobrojne kolege, koje su došle da joj izjave saučešće, a nekoliko sati nakon što je Divna ispraćena na vječni počinak pravo u porodični dom Karleuše uputila se njena dugogodišnja prijateljica i koleginica Dragana Mirković, koja je bila spriječena da prisustvuje sahrani.


- Gaga je preblijedila kada je saznala za Divninu smrt, ona, vjerujte mi, još uvijek ne može da dođe sebi. Poznavale su se i sarađivale, ovo ju je užasno pogodilo, a pogotovo joj je teško zbog Jelene, sa kojom se godinama druži. Dragana nikako nije mogla da stigne na sahranu, zakasnila je jer je bila u Austriji, ali je čim je došla u Srbiju otišla je pravo kod Jelene kući, kako bi dala sve da je utješi i da joj se nađe u ovim teškim trenucima. Ipak su one prijateljice - započinje priču za Pink.rs dobro obaviješteni izvor blizak Karleuši, koji je molio da mu ne otkrivamo ime.


- Stigla je sama kod Jelene negdje poslije 22 sata, nisu mnogo pričale. Jelena je non stop plakala, kukala za majkom, a sa njom je plakala i Dragana... Ona je isto jako emotivna, teško joj je bilo da gleda Jelenu u onakvom stanju. Ali, dala je sve od sebe da je utješi, pričala joj je kako ne želi da je gleda takvu jer je Jelena oduvijek bila lavica i da mora i ovo da izgura, da se što prije digne, zbog sebe i svoje djece, porodice. Jelena je bukvalno bila slomljena, ridala je od plača, pa i Gaga sa njom... Čvrsto ju je grlila, tješila i brisala suze. Šta je mogla drugo... - kaže izvor blizak Karleuši i dodaje da se Mirkovićka u Jeleninoj kući zadržala nešto duže od dva sata, nakon čega je krenula na Jahorinu, zbog nastupa koji je zakazan za Dan žena.


Podsjetimo, Divna Karleuša preminula je poslije duge i teške bolesti u nedjelju 3. marta u svojoj kući u zemunskom naselju Altina. Komemorativni skup povodom njene smrti održan je u srijedu, 6. marta u Kamenoj sali Radio Beograda, a sahranjena je nekoliko sati kasnije, na Novom bežanijskom groblju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.