x

ROĐENDANSKO PUTOVANJE

Čim su stigli u Dubai, pohvalili se luksuzom: Luna i Marko objavili snimak iz hotelske sobe, a svi se pitaju da li će sresti Kiju!

Luna Đogani i Marko Miljković danas su otputovali u Dubai, a čim su stigli na luksuznu destinaciju, bivša rijaliti učesnica, pjevačica i buduća mama oglasila se na svom Instagram nalogu.

Najprije je Luna podijelila snimak iz aviona, gdje je napisala "5 sati", aludirajući na iscrpljenost zbog trajanja leta. Potom se je pokazala u kakvom luksuzu će ona i Marko provoditi dane, ali i dočekati njen rođendan, 8. marta.


U jednom od snimaka, Luna je bila samo u majici, a Marko bez majice. Luna nije krila oduševljenje zbog putovanja pa je napisala: "14. sprat, pogodak". Da je uzbuđena zbog odlaska u Emirate govori i činjenica da je ispod Markovog imena na snimku napisala i "Habibi" - što u prevodu sa arapskog znači ljubav, ili moj voljeni.


Podsjetimo, prije samo nekoliko dana, Lunina rivalka iz rijalitija "Zadruga", Kristina Kija Kockar takođe se pohvalila snimcima iz Dubaija, pa se mnogi pitaju da li će se njih dvije sresti.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.