x

Zenica

Cirkus Massimo u Zenici do 28. oktobra! (GALERIJA)

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
Na Kamberovića polju u Zenici ovih dana boravi evropski crikus „Massimo“ iz Italije.

Kako nam je kazao Milan Dević, menadžer cirkusa, predstave izvode dva puta dnevno, sa početkom u 18,00 i 20,00 sati, a posljednjeg dana, 28. oktobra, izvest će samo jednu, oproštajnu predstavu u 18,00 sati.

„U cirkusu „Massimo“ nastupa 34 artista iz nekoliko zemalja – Italije, Mađarske, Njemačke, Bugarske, Francuske, Rusije i Amerike“, kazao nam je Dević, podsjetivši da su još 2007. boravili ranije u Zenici te je ocijenio kako se Zenica u proteklih deset godina mnogo promijenila i izgleda puno ljepše sa novim tržnim centrom i kružnim tokovima. 

Pohvalio je saradnju sa lokalnim vlastima, a posebno sa JP za upravljan je i održavanje sportskih objekata i direktorom Nedimom Talićem. 

„Zenica nas uvijek lijepo dočeka i tako je bilo i ove godine. Zadovoljni smo posjetama na predstavama. Jedina stvar koja je bacila mrlju na naš divan boravak u Zenici jeste što smo nakon druge predstave imali provalu u kamp-prikolicu gdje su nam provalnici odnijeli dokumente, pasoš, radnu dozvolu i pečat što nam otežava dalji rad i planove“, ističe Dević. 

Cirkus Massimo na Kamberovića polju će boraviti do 28. oktobra i predstave igraju dvaput dnevno. Ulaznice koštaju 10 KM za djecu i 15 KM za odrasle.


Foto : Pahuljko

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.