x

Čitali smo Jelenine eksplicitne poruke, tad još nismo znali da je mrtva: Danas je svjedočila snaha Marjanovića!

U Palati pravde u Beogradu danas se nastavlja suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči ubio suprugu Jelenu (33).

Kao svjedoci, ispitani su članovi njegove porodice - brat Miloš i snajka Milica, dok je sin Uroš iskorstio pravo da ne da iskaz, a njegovi roditelji se nisu ni pojavili na današnjem suđenju.

Milica Marjanović posljednja je svedočila, a njena izjava se u potpunosti poklapa sa Miloševom.

- Došla sam da pričam ono što mi je poznato u vezi sa danima u kojima je ubijena Jelena i koji su uslijedili.

Ona je objasnila gdje je bila u trenutku Jelenine smrti i šta se sve dešavalo tada:

- Bila sam na poslu, čekala sam Miloša da dođe po mene. Nije se pojavljivao pa sam ga pozvala da ga pitam zašto kasni. Rekao mi je tada da je Jeca nestala. Sama sam krenula ka kući u Borči. Kada sam tamo stigla zatekla sam Lenku (jednu od Janinih dadilja) kumu Veru, Zoricu Marjanović i Janu.


Milica je ispričala da je mala Jana Marjanović govorila da je mama nestala i kako su je tražili u travi.

- U toj noći Jovana jedna pjevačica i Uroš došli su da mi traže Jelenin prljav veš. Zvali smo bolnice, Hitnu pomoć...Pretraživala sam Jelenin Fb najprije sama a kada su se vratili ostali i zajedno sa njima. Tamo su bile eksplicitne poruke zbog kojih je Zoran bio zabrinut.

- Nisam spavala cijelu tu noć i sutradan do 21h. Ujutro sam pošla sa Zoranom i Milošem da tražimo Jelenu. Svuda smo je tražili, sve smo učinili da je pronađemo. Zoran je razmicao šipražje, zavlačio se... - ispričala je ona. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.