x

dobitnice nagradne igre

Članice Fitness RUN Zenica među prvim u svijetu gledale film Pedeset nijansi oslobođeni! (FOTO)

U srijedu, 07. februara u kinu Multiplex Ekran Zenica je održana pretpremijera filma 'Pedeset nijansi oslobođeni'. Kako je prethodnih dana bila organizovana nagradna igra, Fitness RUN Zenica je u noći prikazivanja ispunio obećanje i dobitnicama uručio ulaznice. 

Fitness RUN Zenica

Multiplex Ekran Family centar - Trg Alije Izetbegovića 86

+387 62 81 77 11

Fitness RUN Zenica cijeni vjernost i lojalnost svojih članica, a u skladu s tim je organizovana nagradna igra.

Naime, u saradnji sa kinom Multiplex Ekran Zenica, Fitness RUN Zenica je nagradio 20 članica ulaznicom za ekskluzivnu svjetsku pretpremijernu projekciju finala svjetskog fenomena 'Pedeset nijansi oslobođeni'. Inače, riječ je o nastavku svjetskog fenomena filma 'Pedeset nijansi sive'.

Zeničani su imali tu čast da među prvim u svijetu gledaju nastavak filma, samim time i članice Fitness RUN Zenica, koje su u noći prikazivanja preuzele svoje ulaznice i iskazale zahvalnost. Istakle su kako je učestalo organizovanje nagradnih igara, pored fenomenalnih pogodnosti i ugođaja u fitness centru, dodatni plus zašto su vjerni članovi. 

Fitness RUN Zenica važi za jedan najmodernijih i najopremljenijih fitnes centara u regionu. Smješten je u suterenu (-1) Family centra Multiplex Ekran Zenica u ugodnom i vedrom prostoru i idealno je mjesto gdje možete vježbajući oplemeniti duh i tijelo. Vrhunski opremljen Fitness RUN Zenica, pod vodstvom stručnih trenera pravi je izbor za sve koji žele da svoje tijelo dovedu u odličnu formu. Svi koji brinu o sebi, svom zdravlju i izgledu mogu trenirati u ugodnoj temperaturi, a sve to je prilagođeno bh. standardu, tako da je članarina veoma pristupačna. Bitno je još spomenuti da je prostor klimatiziran i da su sve sprave najbolje svjetske marke Techno Gym.

Foto: Sačak Ismir
Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.