x

Zenica

Članovi Alfa Romeo Kluba posjetili mališane u Dom porodici! (GALERIJA)

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
Povodom novogodišnjih praznika, Alfa Romeo Klub – Zenica i njegovi članovi, već tradicionalno, posjetili su ove nedjelje djecu bez roditeljskog staranja u Domu Porodica, Zenica.

Članovi Alfa Romeo Kluba osim ljubavi i promovisanja auta Alfa Romeo, za cilj imaju niz različitih aktivnosti: druženja, različite edukativne, kulturne, zabavne i humanitarne događaje u našem gradu. 


Tokom dana saznali su da je jedan od članova prijateljskog, istoimenog kluba u Splitu teško bolestan. Ekipa okupljena oko događaja, na samom početku programa odlučila je pružiti mu podršku transparentom „Pingo izdrži, uz tebe smo“.

između ostalog, bila im je želja, pokazati djeci bez roditeljskog staranja da nisu ostavljeni i sami za praznike. Tu su i misle na njih. 

Današnju zabavu svojom muzikom i nastupom uveličali su: DJ Bashy i plesna grupa „Iskre“.

Štićenici Doma nisu ostali dužni, upriličili su divnu priredbu u znak zahvalnosti, a njihov osmijeh i druženje sa članovima Kluba pričinili su im neizmjernu sreću i znak da su ostvarili cilj.

Hvala štićenicima Doma i njihovim vaspitačima na veličanstvenom prijemu. Hvala svim sponzorima koji su obezbijedili paketiće. Hvala svim članovima Kluba koji su se odazvali i svojim prisustvom doprinijeli da današnji događaj protekne u znaku prelijepog druženja.

.

.

.

.

.

.

.

.



Foto : Pahuljko

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.