x

Šest dana nakon smrti

Članovi Amadeusa užasnuti: Bubnjari se već nude da zauzmu Tokanovo mjesto!

Bojan Zlatanović Tokan, bubnjar “Amadeus” benda preminuo je 24. novembra od posljedica koronavirusa u 45. godini…

Javnost, njegova porodica, kolege i prijatelji užasnuti su zbog ovog gubitka, a članovi “Amadeus” benda neutješni…

Iako je prošlo tek nekoliko dana od Tokanove smrti, izvjesni bubnjari već se nude grupi, u nadi da će zauzeti njegovo mjesto. Užasnut ovime, oglasio se gitarista iz benda, Milan, koji je na svom Fejsbuk nalogu napisao:


“Dragi bubnjari, kolege, prijatelji i rodbino talentovanih bubnjara,

MOLIM VAS da se ne nudite za Tokanovo mjesto, pustite nas da ožalimo Brata kako dolikuje!

Imajte malo empatije i uviđavnosti za emotivno stanje u kome se nalazimo i dozvolite da prođe vreme i da bar malo zacijele žive rane zbog preranog odlaska našeg druga.


Ne znam otkud nekom ideja da predloži SEBE za mjesto novog bubnjara?!

Taj neko bi trebalo prvenstveno da zna da se mjesto u “Amadeusu” ne dobija po preporučivanju samog sebe u ovako teškom trenutku, naprotiv, to samo govori koliko su bezosjećajni i nekvalitetni ljudi, a takvima nikada neće biti mjesto u bendu.


P. S. “Drugari” bubnjari i oni koji imaju baš nekog ko je za nas, kojih nema godinama da se jave i pitaju za zdravlje dok smo živi -nema potrebe da se iznenada i svakodnevno interesuju za naše zdravlje. Trebalo bi da znate da muzičari koji su dugo “na terenu” uglavnom imaju razvijenu socijalnu inteligenciju i da čitaju vaše namjere.

Ukoliko nastavite sa nepristojnim ponudama, biću prinuđen da iste i javno objavim, pa razmislite ko će vas poslije toga ikad zvati za posao, kafu…”, napisao je Milan Kordulup.

.

.

.

.

.

Izvor: Objektiv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.