x

bio je poseban

Članovi Moto kluba Comanchero ne zaboravljaju predsjednika: 4 godine od smrti Munje!

U srijedu, 25. novembra navršilo se 4 godine otkako nas je napustio Mustafa Munja. On je bio osnivač BH ogranka svjetski poznatog Moto kluba Comanchero. Njegovi prijatelji iz kluba su dokazali da sjećanje na njega ne može izblijediti. 

Danas, na godišnjicu smrti Mustafe Munje, njegovi drugari iz Moto kluba Comanchero su se sastali i odali počast čovjeku koji je doprinio njihovoj skupini, ali i zadužio ih svojim djelima, ostavivši neizbrisiv trag. Bio je to poseban čovjek, uvijek voljan da se nađe svojim drugarima u nevolji, pa žal za njim još traje. 


Članovi Moto kluba Comanchero su se danas sastali kako bi dostojanstveno obilježili četvrtu godišnjicu kako Munja nije među nama, poručivši kako uspomene na njega i njegova djela i dalje žive. Otišli su na grob i odali mu počast, te posjetili mjesta gdje su nekada zajedno sa njim provodili vrijeme i napravili divne uspomene.


Inače, Moto klub Comanchero važi za najbolji i najpopularniji moto klub, nastao u Australiji, davne 1966. godine. Prvi chapter izvan Australije i boje kluba donio je upravo Mustafa Munja.

Ekskluziva.ba portal ovom prilikom odaje počast ovom velikom i dobrom čovjeku kojeg mnogo ljudi pamti i spominje samo po dobrom. 

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.