x

Zenica

Članovi Shadowsa rasplesali Zeničane u okviru Zenica Summer Festa

Osmu večer Zenica Summer Festa 2021 započeli smo u latinoameričkim ritmovima zajedno sa Plesnim klubom Shadows i Trio bendom kojeg čine braća Solo i Crni na saksofonu.

Pred rasplesanom zeničkom publikom nastupali su talentovani članovi plesnog kluba raznih dobnih skupina, dok su najveću pozornost plijenile najmlađe članice i njihova simpatična izvedba. Zeničanke, ali i Zeničani su pred kraj programa i sami imali priliku naučiti kako se pleše latino ples, te su članice i članovi Shadowsa zajedno sa publikom zaplesali uz vesele ritmove koje potiču na ples čak i one sa “dvije lijeve noge“!

Osnivač i trener plesnog kluba Shadows Semir Šerić za naš tim je izjavio kako se raduje što publici prikazuju nešto novo te vjeruje da u plesu svako može naći nešto za sebe i da sam broj plesača koji su prošli kroz njegov studio pokazuje koliko su Zeničani zainteresirani za ples. Također se zahvalio organizatorima Zenica Summer Festa 2021 što su Shadowsi pozvani da budu dijelom programa najljepše ljetne zeničke priče!

..

.

.

.

.

.

Pahuljko / zenicainfo          


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.