x

strašno

Čolinu suprugu isjekli nožem po licu: Užasan događaj potresao je porodicu pjevača, on i dan-danas ne može da zaboravi ovaj užas!

Pjevač Zdravko Čolić je među najvećim zvijezdama na Balkanu, a njegove hitove svi znaju napamet. Zdravku nisu svi događaja iz prošlosti u lijepom sjećanju, a naročito ne onaj kada je obožavateljka iskočila iz publike i napala njegovu ženu Aleksandru, sa kojom je u braku od 2001. godine.

Mnogi su se pitali zašto se Čolina supruga Aleksandra, sa kojom ima dvije kćerke, skoro nikada ne pojavljuje u javnosti. Možda je jedan od razloga upravo skandal koji se dogodio na jednom od njegovih nastupa.


- Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca treba da budu daleko od očiju javnosti - rekao je Čola u jednom intervjuu, a prenosi Blic.


On je objasnio i da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila.

- Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razumije moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lijepo, kao nešto što predstavlja dio mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Vjerujem da može da joj bude samo drago zbog toga - rekao je pjevač.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.