x

Coloseum Club za predstavnike medija priredio sjajnu zabavu u prazničnoj atmosferi! (GALERIJA)

Uoči predstojećih praznika, Coloseum Club je jučer organizovao još jedno druženje sa novinarima i time, zajedno sa njima krunisao 2018. godinu.

Coloseum Club

Terezije bb (KSC Skenderija)

+387 33 250 860

Odlična zabava i ugodna praznična atmosfera vladali su u Coloseum Clubu koji već tradicionalno organizuje druženja za predstavnike medija, u svrhu njegovanja uspostavljenih prijateljskih odnosa. Upravo su mediji svojim profesionalnim pristupom, u velikoj mjeri doprinijeli da Coloseum Club već 16 godina ostane prepoznatljiv kao centar zabave i omiljeno mjesto za izlazak u gradu.


S obzirom da je tema ovog decembarskog druženja bila „Novogodišnji praznici i darivanje“, Coloseum Club je za sve prisutne organizovao nagradnu igru u kojoj je najsretniji od njih osvojio vrijedan poklon, a u pitanju je vaučer za dvije osobe za nastup „Ansambla Ravnica“ u Coloseum Clubu 01. januara 2019. godine, kao i besplatan ulaz na događaj. Drugi sretni učesnik, osvojio je vaučer za dvije osobe u Spa centru Maab.


Osim toga, partner druženja, kozmetika Catrice, pobrinula se da sve goste obraduje prigodnim poklonima iz njihove nove kolekcije pod nazivom „Glitter Storm“, koju su prisutni mogli isprobati na licu mjesta u Catrice kutku i obradovati sebe novim make up-om. U opuštenoj atmosferi i uz ručak koji je pripremila kuhinja Coloseum Cluba, novinari su proveli ugodno poslijepodne.


A u Coloseum Clubu vas očekuje bogat decembarski program, pa već večeras ne propustite humorističnu predstavu pod nazivom »Ja, Bosanac«. Sutra je na repertoaru »(Ne)normalni Balašević Tribute Band«, a doček Nove godine, kao i 01. januar, provedite uz sjajni »Ansambl Ravnica«.


Osim toga, Coloseum Club će 19. januara sarajevsku publiku obradovati nastupom jednog od nesvakidašnjih sastava u našem regionu »Rock simfonija« - muzički projekat koji je zamišljen kao spoj modernog i klasičnog. Za istinske ljubitelje rock-a i onih koji muziku doživljavaju kao umjetnost, gdje više od 40 muzičara na sceni sa svojom energijom zabavlja slušaoce i pruža pravi užitak uvlačeći ih u svoj umjetnički delirijum. Budite i vi dio ove priče, jer očekuje vas pravi muzički spektakl i do sada neviđen koncept u Coloseum Clubu.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.