x

Cool look: Top 3 ljetna komada koja sebi trebate priuštiti

Iako prije nekoliko dana nije izgledalo tako, ipak nas tješi što nam se ljeto barem kalendarski približava, pa smo riješili da malo istražimo i predstavimo vam top modne komade, koje ćemo ovog ljeta nositi sa uživanjem.

Lepršavi materijali, boho vibe i jarke boje spremaju se da se usele u naše ormare i začine svakodnevne ljetne outfite, čemu se posebno radujemo.

Ovog ljeta must have komadi su svakako…

1. Maxi haljine

Kao i svakog ljeta, lepršave, duge haljine su klasik. Kada su printovi u pitanju, ovog ljeta pruge su veoma popularne, a omiljeni su definitivno cvjetni dezeni, koji su u duhu mnogima omiljenog godišnjeg doba. Ako se pitate, koja boja je apsolutni pogodak, to uvijek zavisi samo od vašeg afiniteta, tako da je spektar boja širok od neutralnih, pastelnih, pa sve do pravih ljetnih jarkih boja.

2. Pleteni topovi

Crochet, pleteni topovi, apsolutni su hit ovog ljeta. Sjajan su odabir za večernji izlazak ili za cjelodnevni boravak na plaži. Veoma su efektni i jednostavni za kombinovanje. Uz ove topove, možete odabrati i neku od pletenih torbi, koje su veoma popularan aksesoar ovog ljeta.


3. Palazzo pantalone

Lepršave ljetne pantalone širokih nogavica i dubokog struka, omiljene su već nekoliko sezona unazad, a tako je i ove sezone. Ove pantalone sjajno ističu struk i čine vaše noge vizuelno dužim, a posebno dobro izgledaju u prugastoj, crno-bijeloj varijanti.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.