x

Čovjek bez duše i srca! Detalji o žrtvama iz Zagreba: Presudio djevojci, njenoj sestri, sinu i roditeljima!

U Novom Zagrebu, u kući u Cimermanovoj ulici, u naselju Kajzerica, se sinoć nešto prije 21:30 dogodilo šesterostruko ubojstvo. Ubijeno je šest osoba. Preživjela je samo dvomjesečna beba koja nije ozlijeđena, doznalo se od policije. Među ubijenima su dvojica muškaraca, tri žene i desetogodišnje dijete. Ubojica se dao u bijeg te je u 4 sata ujutro potvrđeno da je počinio samoubojstvo.

Policija je danas na presici otkrila detalje o ubojici, ali i o žrtvama. Ubojica je rođen u Vukovaru 1983. godine. Ima 36 godina i zove se Igor Nađ. S jednom od žrtava imao je bebu koja je rođena krajem svibnja i koja u masakru nije ubijena.

Ubio dvije sestre, roditelje i dječaka

Kako doznaje Index, ubijena je 34-godišnja Maja Tojagić s kojom je ubojica bio u vezi i imao dvomjesečnu bebu. Bili su zaručeni. Ubijeni su i njezina sestra Josipa i 10-godišnji sin te roditelji Dragomir i Filjke. Šeste žrtva je, prema pisanju Hine, muškarac s kojim je Josipa bila u vezi, Davor Paušak.

Index doznaje i kako je 10-godišnji dječak, Majin sin, svega 15 minuta prije masakra školskom prijatelju slao poruke na WhatsApp. "Kad se vraćaš s mora, ja se dosađujem", napisao je nesretni dječak sinoć u 21.16.


Prijateljica ubijene Maje: Tek su krenuli u vezu

Bivša kolegica ubijene Maje za RTL je kazala:

"Maja je bila dobra cura i dobra kolegica. Radile smo u jednom salonu za masažu. Igor je dolazio k njoj na masažu i tako je započela njihova veza. Ona je bila rastavljena i imala je dijete. O djetetu je stvarno brinula kao prava majka. Za Igora znam da se bavio dr.gom i da je dilao. Maja se nikada nije žalila na njega, ali to je bio početak njihove veze. Ne znam što se u međuvremenu događalo jer nismo bile u kontaktu. Sestru joj nisam poznavala. Ne znam je li beba koja je preživjela njezino i Igorovo dijete jer je ona stavljala jako puno fotografija sebe i svog sina na Fejs tako da čisto sumnjam da se ne bi fotografirala i s bebom. Ali to ne mogu sa sigurnošću tvrditi", kazala je za Vijesti.hr I. A. koja je željela ostati anonimna.


Policija otkrila detalje

"Na mjestu događaja je pronađeno šest mrtvih osoba. Dva muškarca, tri žene i dijete", rekli su iz policije ono što se sinoć znalo.

"Došli smo do podatka da bi se jedna osoba mogla dovesti u vezu s počinjenjem ovog djela. Ta osoba je povezana s jednom od žrtava zajedničkim djetetom", rekli su iz policije.

"Nakon što smo saznali kojim se vozilom ta osoba udaljila, krenulo je intenzivno traganje. Negdje oko 3:30 na području Brezovice locirani su vozilo i počinitelj. On je nakon poziva na predaju počinio samoubojstvo", rečeno je.

"Motiv za sada nismo utvrdili", rekli su iz policije.


Iz policije su otkrili da je zajedničko dijete počinitelja i žrtve dvomjesečna beba. Dodali su da ranije nije bilo prijetnji počinitelja žrtvi.

"2016. je evidentiran za prekršaj zbog kršenja reda i mira na Trešnjevci", rekla je policija.

"Na mjestu izvršenja samoubojstva pronađeno je vatreno oružje kojim je samoubojstvo izvršeno", rekli su iz policije.

Ubojica je rođen u Vukovaru 1983. godine. Ima 36 godina.

"Beba je u odgovarajućoj ustanovi. Ne možemo reći u kojoj", rečeno je na konferenciji.

"Nije bilo obiteljskog nasilja ranije od strane počinitelja", dodali su iz policije.

.

.

.

.

.

.

(Index.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.