x

Cristiano Ronaldo pronašao djevojku koja mu je pomagala dok je bio siromašan!

Prošle sedmice jedan od najboljih nogometaša svijeta Cristiano Ronaldo izjavio je da je kao tinejdžer bio veoma siromašan te da često nije imao šta da jede. U intervjuu za emisiju Good Morning Britain kazao je da bi volio da pronađe djevojke koje su mu davale hranu.

"Imao sam 12 godina i nisam imao novca. Živio sam s drugim igračima svojih godina iz drugih dijelova Portugala. Bilo mi je veoma teško bez roditelja. U jednoj radnji McDonaldsa dobijali smo hamburgere koji nisu prodati. U njemu je radila jedna žena, zvala se Edna, i još dvije djevojke. Volio bih ih pronaći", rekao je tada Ronaldo.

Paula Leka, jedna od žena koje su pomagale Ronaldu, javila se i rekla da će rado prihvatiti njegov poziv na večeru.

"Pojavili bi se ispred restorana i kada bi ostalo nekoliko hamburgera, naš menadžer bi nam dao dopuštenje da ih damo njima. Jedan od njih bio je i Cristiano Ronaldo koji je bio najplašljiviji. Dolazili su svaku večer", rekla je Paula za radio Renescencu.


Ovo se desilo 2000. godine. Ronaldo je tada živio u teškim uvjetima.

"I dalje se smijem zbog svega toga. Rekla sam sinu koji mi nije vjerovao, jer mu je bilo teško zamisliti da je njegova majka davala hamburgere čuvenom nogometašu. Moj muž je to znao jer ga je viđao kada je dolazio po mene na posao", rekla je Paula.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.