x

Crnina umjesto vjenčanice: Majka bebe koja je poginula kod Zaječara, već preživjela porodičnu tragediju!

Ivana Stanojević čija je osmomjesečna beba poginula u stravičnoj saobraćajki kod Zaječara, već je ranije preživjela jednu porodičnu tragediju...

Gotovo na istom mjestu prije dvije godine, takođe u udesu, su stradali Ivanini roditelji i brat, Zoran (47), Dragica (47) i Igor Angelov (22). Oni su 13. januara 2018. godine, takođe kod mjesta Salaš, ali na zaječarskom mostu, najvjerovatnije zbog klizavog kolovoza, vozilom prešli u suprotnu traku i čeono udarili u kombi brze pošte. Zatim se njihov opel kadet zadnjim dijelom zakucao u drugo vozilo i završio potpuno smrskan. Kobne večeri uputili su se baš kod Ivane i Nenada, za kojeg je ona tada bila vjerena, kako bi svi zajedno proslavili srpsku Novu godinu.


Nakon pogibije roditelja i brata, Ivana je ispričala za medije da je sa njima trebalo da se kobne večeri dogovori oko svadbe.

- Otac, majka i brat pošli su po mene i mog budućeg supruga u negotinsko selo Vidrovac kako bi nas dovezli u zaječarski Grljan da sa njima dočekamo Novu godinu i dogovorimo se kada ćemo napraviti svadbu jer sam namjeravala da se udam za Nenada, ali su poginuli u saobraćajnoj nesreći i dovijeka me zavili u crno. Eto šta ti je sudbina, umjesto da pravimo svadbu, mi se pripremamo za sahranu - ispričala je tada Ivana.

.

.

.

..


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.