x

neprepoznatljiva

Crvena kosa, tanke obrve, bez silikona i botoksa: Ovako je bivša policajka Lili izgledala prije operacija! (Foto)

Sin rijaliti učesnice i bivše policajke Ljiljane Stevanović, Dimitrije, pokazao je kako je njegova majka izgledala prije operacija.

"Ljiljana je jedna jednostavna žena, radila je u policiji prije 15 godina, od tada je radila pomalo, znaju je ljudi po gradu. Ne interesuju je mišljenja drugih, korigovala je lice, i sad mnogi ni ne vjeruju da je radila u policiji. Nikada mi nije pričala o poslu, nije željela da otkriva detalje jer je ipak policija u pitanju", rekao je Ljiljanin sin Dimitrije.


"Ona je tek nakon što je završila profesionalnu karijeru počela sa operacijama. Dugo ulaže u to, to je godinama njegovano, održavano. Rijetko je da neko ima majku koja tako izgleda, ona ipak ima 54 godine. Cijeli život se njeguje, uvijek hoće da izgleda ljepše, bolje, i traži muškarca koji to može da pokrije, nekog ko će stati iza nje, ko će to moći da joj ispuni što voli. Radila je u policiji, ali je bila dobra, nije bila stroga, sve moje želje je ispunjavala, ona je dobar policajac", dodao je on u "Premijeri".

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.