x

ko se sve prošetao?

Crveni tepih petog dana festivala! (Foto)

Jučer je u sklopu 27. izdanja Sarajevo Film Festivala održano prikazivanje prve srbijanske horor serije naziva "Crna svadba", a glumačka ekipa obilježila je drugi crveni tepih petog dana festivala.

Seriju "Crna svadba" na crvenom tepihu predstavili su reditelj i kreator serije Nemanja Ćipranić, scenarista Strahinja Madžarević, producentica Ivana Miković, kao i direktor fotografije Igor Marović.

Glumačku postavu činili su Uliks Fehmiu, Jelena Đokić, Filip Đurić, Borka Tomović, Anastasija Đurović, Ljiljana Blagojević i Vladimir Lučić.


Također na današnjem drugom crvenom tepihu pojavili su se i reditelji Arab i Tarzan Nasser, kao i žiri Nagrade mlade publike Teymur Hajiyev, Taina Galis i Tin Žanić.

Dio takmičarskog programa "U fokusu" bio je i film tabija bh. reditelja Igora Drljače koji se također prošetao večerašnjim crvenim tepihom zajedno sa producentom Alenom Đapom.


Tu je bio i studentski žiri koji su činili Ivan Bakrač, Zeynep Dilan Suren i Aleksandra Odić.

Na tepihu je bila i ekipa filma "Celts" koji je dio takmičarskog programa u kategoriji "Feature film" počevši sa rediteljicom Milicom Tomović, producentom Vladimirom Vasiljevićem te glumcima Stefanom Trifunovićem, Dubravkom Kovjanić, Tanjom Tomović, Katarinom Dimić, Milicom Grujičić, Nadom Šargin, Jelenom Đokić, Slavenom Došlom, Jovanom Belobrkovićem, Anjom Đorđević i Tanjom Šljivar.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić/
Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.