x

Cucina kuma tvrdi: Ona ima dijagnozu, podmetnula je moje dijete kao Šabanovo!

Mirjana Jovanović iz Beograda, kod koje je u kući do prije desetak dana živjela Ivona negovanović Cuca, konačno je shvatila s kim ima posla. Iako su se njih dvije okumile i bile nerazdvojne, Mirjana sada prekida svaku komunikaciju s Cucom zbog njenih laži i zloupotreba.

- Danima pratim medije i ne vjerujem šta čujem i vidim. Sve što Cuca priča nema veze sa vezom. Cuca i Šaban nikada nisu živjeli zajedno, viđali su se s vremena na vrijeme. Šaban je bio privržen svojoj porodici - tvrdi Mirjana koja je Cuci pružala utočište kada iz inostranstva dođe u Beograd pošto ne bi imala gdje da živi.

- Nikakva Cucina djeca ne postoje. Dijete koje je prije nekoliko godina objelodanila u medijima navodeći da je Šabanovo i njeno ustvari je dijete njene drugarice Jelene. Beba koju je prezentovala nakon Šabanove smrti jeste moje dijete. Veoma sam razočarana u nju, tužiću je! Ne mogu da povjerujem na šta je sve spremna zarad malo medijske pažnje. Dala je slike mog djeteta i tvrdila da je to njeno dijete - šokirana je Mirjana koja ima i dokaz da je Cuca sve isplanirala.


- Ona me je zvala 10. aprila da dođem do Knez Mihailove i da joj dam svog Didija da je paparaco slika nekoliko puta. Ja sam to naravno odbila. Onda je ona sve to na pokvaren način uradila. Cuca ne žali za Šabanom i ne nosi crninu. Izlazi, veseli se, pjeva i pije. Pa izlazile smo i zajedno. Niti žali, niti je išla na groblje. Prava istina je da je meni i mojoj sestri bliznakinji Cuca kuma i ako je neko upućen u njen život to smo mi. Iskoristila je moje dijete, naše kumstvo i prijateljstvo zarad nekoliko naslovnih strana. Ljuta sam i ogorčena tužiću je - kaže Mirjana i nastavlja:


- To je djevojka koja je bila sa mnom 24 časa dok sam bila trudna, porađao me njen prijatelj doktor. Bila je sve vrijeme sa mnom na porođaju i nakon toga, sve dok nije iskoristila moje dijete i provukla ga kroz medije, a potom se spakovala i nestala, blokirala sve ljude na društvenim mrežama i nema je. Do juče smo živjele zajedno, jele isti hljeb i dijelile iste tuge i sreće. Nemam riječi! Cuca je čuvala moju bebu kada sam na poslu i poslije svega zapitala sam se da li je možda umislila da je to dijete njeno jer ga toliko želi. Ne bi me čudilo ni da poželi da mi ga ukrade. Poslije svega ubijeđena sam da ima dijagnozu. 

.

.

.

.

.

.

.

.



(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.