x

zatekao je pitanjem

Čujem da me nisi voljela: Voditelj Jutra na Prvoj iznenadio Aleksandru Prijović!

Aleksandra Prijović danas je gostovala u jutarnjem programu na TV "Prva", gdje je govorila o novoj pjesmi, porodici i nastupima u vrijeme pandemije korona virusa.

Na samom početku razgovora, voditelj Filip Čukanović našalio se sa pjevačicom.

- Čujem da me nisi voljela jutros - rekao je on, a Aleksandra je kroz smijeh odgovorila:

- Kako da te volim kada sam ustala u pola 8 zbog emisije? Ali drago mi je da si me pozvao i da sam tu.

Pjevačica je navela da još nije uspjela da se odmori od proslave svog 25. rođendana, koju je upriličila prije dvije večeri.


- Legla sam u zoru, i onda sam juče, prvi put poslije deset godina, zakasnila na snimanje jedne emisije. Nisam stigla da odem ni na šminku ni na frizuru, obukla sam šorts i majicu, papuče, i stavila naočare i sjaj za usta - rekla je Aleksandra, koja je zatim govorila o tome kako je provodila posljednje mjesece, kada zbog korona virusa nije mogla da putuje i nastupa.

- Bila sam sa sinom i sa mužem kod kuće, dolazili su i moji i njegovi.


Voditelj je potom prokomentarisao da je pred emisiju pozvao Aleksandrinog supruga Filipa Živojinovića da se uključi uživo, ali da Filip nije pristao na to, budući da je poznato da ne voli da se eksponira.

- Ja sam navikla na to, pet godina smo skoro zajedno, on nikada nije volio da daje intervjue, desilo se jednom ili dva puta, da nije mogao da izbjegne - rekla je pjevačica.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.