x

Čuo sam da radi za pare: Pavle je tvrdio da se Sanja bavila najstarijim zanatom, a sada je otkrio nove detalje i šta zna o Ani Korać i Maji!

Milan Milošević razgovarao je ove noći i sa Pavlom Jovanovićem, oko kog se ovih dana digla velika prašina nakon što je iznio tvrdnje da se Sanja Stanković bavila najstarijim zanatom, odnosno pros*itucijom.

Tada je nastala velika svađa između Sanje i njene djevojke Jovane Tomić Matore, sa jedne strane i Pavla Jovanovića, sa druge. Pavle je Milanu u razgovoru rekao da mu je sada tek jasno šta Matora misli o njemu, a zatim je govorio i zbog čega je tek sada odlučio da iznese ove tvrde.


- Ja nemam dokaze da se ona bavi, nikada to nisam rekao. Rekao sam da postoje priče. Za Sanju sam čuo, za Maju Marinković i Anu Korać nikada nisam čuo. Anu poznajem desetak godina i niko mi se nikada u gradu nije pohvalio da je bio sa njom - govorio je Pavle.


- Za Sanju sam čuo priče da radi za pare, ali cifru nikada nisam čuo. Marko je za stolom spomenuo cifru. Sanjin katalog nisam vidio - dodao je Jovanović.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.