x

DA LI ĆEMO PREŽIVJETI SLJEDEĆU NEDJELJU? Kada čujete kakvo vrijeme nas očekuje, poželićete DA VAS NEMA!

Ne pamti se da je najava vremena u novijoj historiji Balkana bila konfuznija i čudnija od ove za narednu nedjelju. Da vam odmah riješimo sve dileme: biće i kiše, i grmljavine, i oblaka, i ogromnih vrućina, i jezivog sunca koje prži, i sparine... Drugim riječima, biće svega i bolje bi nam bilo da se na vrijeme pripemimo.

Prema najavi najtačnijeg norveškog meteo sajta yr.no, narednih sedam dana će izgledati ovako: ponedjeljak, utorak i srijeda nam donose pakao, sa visokim dnevnim temperaturama i mahom sunčanim vremenom - tu i tamo će da se provuče po neki oblačak, ali nema izgleda za kišu ili, znate, dašak vjetra i malo vazduha za život.

Nakon toga stiže četvrtak i donosi preokret, ali ne prijatan. Vrijeme će tokom čitavog dana biti oblačno, ali će ujedno i temperature biti više nego prethodnih dana, što u prevodu znači jeziva sparina.

U četvrtak takođe možemo očekivati i Nadu Macuru na TV-u sa upozorenjem da ljudi nose flašicu vide i oblače se slojevito - to nije u sklopu norveške prognoze, ali jeste neizostavan dio ljeta. I, zajedno sa znojavim pazuhom, dijeli prvo mjesto na listi najgorih ljetnjih pojava.

A onda, kako se bude bližio vikend, tako će vrijeme da se pogoršava. U petak i subotu je najavljeno oblačno vrijeme sa kišom i mogućom i grmljavinom tokom čitavog dana, tako da ništa od kupanja na Adi. Temperature će, doduše, biti nešto niže, pa će konačno moći da se diše, što je dobra vijest. Ali, ono najbolje stiže na kraju.

Jer, u nedjelju će i temperatura biti nešto niža, a ni sunce neće da prži baš tokom cijelog dana, tako da, ako planirate neki izlet - planirajte ga za nedjelju, jedini normalan dan u idućoj sedmici.


(Noizz.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.