x

Da li je realna? Edita Aradinović je ovim riječima podržala Baku Praseta u vezi afere sa maloljetnicom! Pravda ga!

Pjevačica Edita Aradinović jedna je od rijetkih koji su javno podržali jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg pod pseudonimom Baka Prase, koji se našao u centru skandala zbog navoda da je ucjenjivao maloljetnice za s.ks.

Čak i nakon što je Ilić javno priznao da je imao s.ks sa maloljetnom djevojkom i da u tome ne vidi nikakav problem jer nije znao da je maloljetna, pjevačicina podrška nije izostala. U razgovoru za "Alo!", Edita je objasnila zbog čega, uprkos svemu, i dalje podržava Baku Praseta, koliko je pandemija koronavirusa uticala na njen novčanik, ali i na čemu nikad neće štedjeti.


- Poznajem Bogdana i znam da nikada ne bi bio s maloljetnom djevojkom da je znao da je maloljetna. Ne bih previše to da komentarišem jer time treba da se bave advokati. Njemu želim mnogo sreće u svemu ovome i ima moju podršku. Sam mi je rekao da se više neće oglašavati u vezi s tim dok sud ne odluči šta je istina, a ja ne bih da ga dovodim u neprijatnu situaciju - kaže na početku razgovora za "Alo!" pjevačica, koja se među prvima vratila nastupima u noćnim klubovima. Kako je objasnila za "Alo!", pandemija koronavirusa natjerala ju je da promijeni navike i počne da štedi.


- Sada sam super, a bilo mi je, najiskrenije, malo teško. Vjerujem da nisam jedina i nemam pravo da se žalim. Bila sam mirna, normalna, skromna, nisam se previše opuštala, nisam trošila novac na šta ne treba - kaže Edita i dodaje:

- Potpuno sam se promijenila što se tiče tih stvari. Štedjela sam tokom drugog talasa korone jer me je brinula kriza. Nisam htjela da trošim novac na bespotrebne stvari - priča Edita i otkriva da nikada nije žalila zbog novca koji je uložila u karijeru.

- Moji spotovi su visokobudžetni, "Magnum" je koštao 24.000, a "Slobodno me rani" oko 20.000 eura. Međutim, ove brojke nisu nikakva garancija da će spot ispasti dobro, meni je važan trud i volja da to što radim bude dobro, makar bila u minusu - kaže Edita.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.