x

Da li ste znali? Prije Slobe, Kija je bila u vezi sa još jednom poznatom ličnošću!

Kija Kockar doživjela je ogromnu životnu dramu pošto ju je njen, tada još uvijek zakoniti suprug Sloba Radanović, javno prevario u rijalitiju sa Lunom Đogani.

Međutim, kada se i sama pridružila zadrugarskoj ekipi, razne tajne iz njenog privatnog života počele su da isplivavaju - između ostalog i to da je bila u vezi sa Darkom Lazićem, što je on jednom prilikom i potvrdio.

- Da, bili smo zajedno. Ja Kiju znam jako, jako dugo. Baš se dugo poznajemo, još s početka moje karijere. To se desilo prvi put na nekoj mojoj turneji, više se i ne sjećam kako. Imali smo kratku priču, brzo se sve nekako završilo. Bilo je lijepo - prenio je svojevremeno Puls njegovu izjavu za medije. 

Pored Darka, Kijina velika ljubav bio je i reper Struka.


- On i ja smo bili... On je bio moja velika ljubav. Ja sam mislila da ti je to Slobodan rekao, au, majko moja. Evo, ekskluzivno da ti kažem, on je jedina poznata ličnost sa kojom sam bila, sve ostalo nije tačno. Da li me zezaš da to znaš? Jedino kada sam ušla, pomislila sam na njega. Sigurno mi se smije sada. Mi smo se voljeli, bili smo u velikoj ljubavi, živjeli smo zajedno. To je bila velika ljubav, ali nam nije uspjelo - prisjetila se Kija, pa otkrila i da se Sloba i Struka poznaju.

Kako se navodilo, on mu je uvijek bio trn u oku.

Inače, Kockareva se 2010. godine pojavila i u Strukinom spotu za ''Kao san''.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.