x

Da li su Nikolija i Relja najskladniji par na estradi? Ove slike govore više od riječi! (FOTO)

Pjevačica Nikolija Jovanović proslavila je svoj 30. rođendan, njen suprug Relja Popović riješio je da je obraduje za ovu posebnu priliku i organizuje joj žurku.

Nikolija je bila oduševljena, te je na svom Instagramu objavila mnoge fotografije sa proslave. Naime, otkrila je dio atmosfere iz njihovog doma, koji je bio pun šarenih balona i cvijeća.

Ona je za ovu žurku obukla kratku crnu haljinu i zablistala, a Relja se pojavio u crno-bijeloj kombinaciji. Pjevačica je podelila i fotografiju sa Reljom, sa kojim ima kćerkicu Reu, pa se svom izabraniku zahvalila na ljubavi:


- Bajke postoje kada imate princa pored sebe! Hvala, Relja, sa tobom je svaka godina samo ljepša i ispunjenija ljubavlju - poručila je kćerka Vesne Zmijanac svom emotivnom partneru.

Oni su ovim postupkom raznježili mnoge svoje fanove, dok su neki komentarisali da su oni odličan primjer prave ljubavi. Inače, Relja i Nikolija za razliku od drugih parova na estradi skrivaju svoj privatan život, jer žele da odvoje privatno od poslovnog, pa u javnosti ističu samo zanimanje kojim se bave.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.