x

Da li tišina može da učini da mu nedostajete?

Da li postoji način da ostanete u nečijem srcu i umu, i kada se ne čujete? Da li tišina može da učini da mu nedostajete i da poželi da vas vidi?

Odgovor je – da, može! Samo je potrebno da povučete nekoliko dobrih poteza i on će vam se vratiti spremniji nego ikad prije da se trudi oko vaše veze.


Šta tišina uradi muškarcu?

Ako posegnete za tišinom, odnosno ako ga nakog raskida ne zovete niti mu šaljete poruke, možete da budete gotovo 100 % sigurni da ste mu u mislima. Ako ga ostavite dovoljno dugo da bude sam sa svojim mislima bez vašeg uplitanja, on će vam se vratiti. Jer koliko god nevjerovatno zvučalo to je osnova muške psihologije.

Kao prvo on će se potruditi da sazna kakva su vaša osjećanja prema njemu? Da li ste ga već preboljeli i da li se viđate već sa nekim drugim? Svidjelo se to njemu ili ne, ako ne čuje ni glasa od vas, ova i slična pitanja počeće da ga proganjaju.


Zašto je tišina tako moćna?

Moć tišine je u iščekivanju onog što ona sa sobom donosi. Koliko god da je mislio da vas zna, ovo je prvi put da se suočava sa situacijom u kojoj ne može da predvidi vaš sljedeći potez. On ne zna gdje ste, šta radite i šta dalje u svom životu planirate. Ne zna da li je sve ovo sa vaše strane samo igra, test ili ste zaista riješili da je među vama gotovo.

Uz toliko pitanja koja vise u vazduhu oko njega on jednostavno više neće moći da izdrži i moraće da dođe do odgovora. To bi značilo da će vas pozvati.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.