x

otkrila detalje

Da sam znala da će biti tako, drugačije bih postupila: Progovorila pjevačica koja je pjevala kod Đokovića na svadbi!

Pjevačica Mima Tanasković gostovala je u jednoj emisiji, gdje je govorila na razne teme, a između ostalog kroz kakve je situacije prolazila tokom karijere.

Mima se dotakla i neprijatnosti na bini, te je otkrila da se često dešava da joj se polomi štikla ili joj pukne haljina.

- Bilo je i pocijepanih haljina i slomljenih štikli, pa onda pošaljemo nekog tehničara da nam pomognu. Oni odu do prodavnice često i da nam kupe šta treba. Ponekad nosim i po duplu haljinu, ali eto, desi se - priznala je Mima, a potom se prisjetila kako je bilo na svadbi Đorđa Đokovića, brata srpskog najuspješnijeg tenisera, Novaka Đokovića, gdje je bila angažovana da pjeva.


Mima je istakla da je bilo potpuno drugačije od onog što je zamišljala.

- Jedino kad smo svirali svadbu bratu Novaka Đokovića, pjevala sam bosa na plaži, to mi je bilo zanimljivo. Veselje je bilo i dan prije, mi smo bili drugog dana, bilo je super. Da sam znala da je tako opušteno, krenula bih u baletankama. Ovo je bilo stvarno na plaži, izula sam se. Bilo je kao žurka kada sam bila mlada - otkrila je Mima za "Grand Magazin".

.

.

..

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.