x

zla kob

Da sam znala da će poginuti, nikada ne bih to uradila! Sandra očajna: Ja sam Jasminu zaposlila u Kući od srca!

S Jasminom Mihajlović sam bila veoma bliska dok smo zajedno radile u produkciji emisije „Kuća od srca“. Ja sam je preporučila vlasniku Žarku Laziću i on ju je angažovao nakon što sam doživjela nesreću. Da sam znala da će se ovo dogoditi, ne bih preporučila Jasmini da radi u toj firmi.

Ovo je juče za Kurir rekla Sandra Denda, bivša voditeljka i producentkinja emisije „Kuća od srca“, čija je ekipa u petak doživjela saobraćajnu nesreću na Ibarskoj magistrali u Lađevcima kod Kraljeva. Podsjetimo, u udesu je poginula organizatorka Jasmina Mihajlović (47) iz Kovina, dok je vozač Zoran S. (31) iz Koceljeve teško povrijeđen. Njih dvoje su u trenutku udesa išli da nabave materijal za kuću porodice kojoj su pomagali.


I Sandra Denda je sa ekipom „Kuće od srca“ prije tri godine preživjela saobraćajku u Kovinu. Takođe, u trenutku udesa ona je radila na izgradnji kuće porodice iz Kovina, a kako saznajemo, tu porodicu je upravo nastradala Jasmina prijavila za projekat, jer je željela da pomogne svojim siromašnim komšijama. Denda se poslije te nesreće borila za život i pukom srećom je uspjela da pobijedi smrt.


- Svoje nesreće se ne sjećam jer sam dugo bila u komi, ali imam osjećaj kao da od petka proživljavam sve te strahote. Jako loše se osjećam psihički. S Jasminom sam bila veoma bliska dok smo zajedno radile u produkciji, s tim što je ona povremeno pomagala, i tad nije bila zaposlena. Ja sam je preporučila vlasniku Žarku Laziću i on ju je angažovao nakon što sam doživjela nesreću. Poznajem njenu porodicu, kćerke. Zbog toga mi je najgore - priča Sandra i dodaje da s preminulom koleginicom nije imala kontakt dvije i po godine.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.