x

Za haljine dale čitavo bogatstvo

Da se udajete čiju biste vjenčanicu uzele? Pogledajte Cecu, Brenu, Priju, Natu i JK na vjenčanju!

Svadbe poznatih ličnosti oduvijek su privlačile veliku pažnju javnosti. Detalji vjenčanja često su u žiži interesovanja, od zvanica, do menija i dekoracije, a posebnu pažnju privlači vjenčanica mlade.

Ipak, neka ranija vjenčanja naših javnih ličnosti dosta se razlikuju od ovih danas, što zbog mode iz tog vremena, to i zbog tradicije i običaja koji su u to vrijeme bili dosta zastupljeniji na srpskim svadbama.

Takođe, vjenčanice su danas potpuno drugačije, a evo u čemu su se udavale neke od naših najpoznatijih pjevačica.


Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović 1995. godine udala se za Željka Ražnatovića Arkana, a njihova svadba proglašena je "Svadbom decenije".

Ceca se udala u haljini grčkog dizajnera, te je prije svadbe otputovala u Milano kako bi kupila vjenčanicu. Tada se spekulisalo da je Arkan za njenu vjenčanicu izdvojio čak 100.000 maraka.


Ovaj model vjenčanice godinama nakon Cecinog vjenčanja bio je jedan od najpopularnijih u Srbiji, te su mnoge djevojke birale baš takvu haljinu za svoje vjenčanje.

Inače, u njoj se udala i njena sestra Lidija Ocokoljić, a prije 2019. nosila ju je i njena snajka Bogdana Rodić.


Jelena Karleuša i Duško Tošić vjenčali su se na Vidovdan 2008. godine, a pjevačica je tada već bila u drugom stanju sa ćkerkom Atinom. S obzirom da je Jelena poznata po tome da voli modu i skupocijene haljine, ništa drugačije nije bilo ni na svadbenom veselju.


Naime, ona je nosila čak tri toalete, a jedna od njih bila je i te kako glamurozna i pratila je liniju njenog tijela, te je istakla trudnički stomačić.


Lepa Brena sudbonosno "da" suprugu Bobi Živojinoviću izgovorila je u skupocjenoj vjenčanici "Dior", koja je šivena specijalno po njenim mjerama.

Haljina je sašivena od satena i svile, sa ouf rukavima, dok je gornji dio haljine bio od čipke.


Njena snajka, Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici istog brenda. Kako su pojedini mediji pisali, ona je za ovu kreaciju iskeširala više desetina hiljada eura.


Nataša Bekvalac iza sebe ima tri propala braka, ali je samo sa Danilom Dačom Ikodinovićem stala pred oltar i obukla bijelu haljinu.


Njih dvoje su se 2005. vjenčali u crkvi, a pjevačica je tada nosila svedenu vjenčanicu, dok je na glavi imala dugačak veo od čipke.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.