x

Naoštrila se žestoko

Dabogda uspio Dejan: Dalila riješila da ostavi bivšeg muža na miru, a ovoj cimerki sprema pakao!

Dalila Dragojević je sa Markom Đedovićem komentarisala odnose sa Filipom Carem i Dejanom Dragojevićem.

- Razmišljam koliko sam se ponizila...On meni poslije svega, priđe sinoć i kao jel možemo da razgovaramo, ja mu odgovorim klimanjem glavom, on me opet pita, ja mu opet isto i na kraju mu kažem ne! Zamisli ti - rekla je Dalila.

- Ma ja sam shvatio da ima i mnogo gorih od tebe...Sinoć sam pričao sa njima, vraća se on, a ti radi šta hoćeš - rekao je Đedović.


- Ne kapiram šta je mislio da će biti, na tronu - rekla je Dalila.

- Ne znam, još uvijek se svi maskirate...Sinoć si slagala da ne bi pričala sa njim, pitanje je da li želiš - rekao je Đedović

- Trebalo je Stefana da slušam od samog početka, lijepo me je pitao, šta ima da ti kaže on sada. Izvrijeđao te je i ostalo. Nekad sama sebi kažem da ne odgovaram na prozivke, jer ne volim te niskobudžetne svađe - rekla je Dalila.


- Znaš šta, Dejan i Dalila su isti ljudi, samo što je ovaj pritajeno kvaran a ova je javno...Dalila je kao partner ne dao Bog nikome, ali kao drug nije tako. Dalila je.e majku Aleks samo zato što voli Matoru, pa je to odraz toga - rekao je Đedović.

- Onu ću da je..m samo zato što mi je glumila drugaricu, Rešićku. Rekla sam joj sinoć sve to - rekla je Dalila.

- Mislim da nije bila iskrena kada je sada Cara odbila za razgovor, jer je ona od Dejana tražila razgovor...Tvoja greška, što gubiš sebe - rekao je Đedović.


- Pa htjela sam da se promijenim zbog njega - rekla je Dalila.

- Onda je Dejan meni rekao da je jedina stvar koju ti ne možeš sebi da oprostiš je njegov uspjeh u životu i ja tvoj razgovor sa njim smatram putu ka njegovom totalnom uništenju i tvojoj mržnji prema njemu. On je meni rekao da ti ne možeš da se pomiriš sa tim i da je tebe strah da on ne uspije negdje - rekao je Đedović.

- Dabogda uspio svugdje, jao...Ne želim poslije te priče ni da razgovaram sa njim, eto mu uspjeh. Ja ne razumijem svoju ličnost ni sebe ne razumijem, sve u rijalitiju ide preko mojih leđa - rekla je Dalila.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.