x

haos bivših

Daće novac za djecu, ali ne i za Eminine prohtjeve: Mustafa Sandal pobijesnio kad je čuo šta je sve pjevačica iznijela, riješio da reaguje?

Pjevačica Emina Jahović nedavno je tužila bivšeg supruga, pjevača Mustafu Sandala zbog duga prema njoj koji još uvijek nije izmirio. 

Kako je otkrila, turski pjevač se ne brine o potrebama njihovih sinova, a dotuklo ju je kada je nasljednike odvela kod ljekara i saznala da im otac nije, po već utvrđenom dogovoru, platio privatno zdravstveno osiguranje.

Mustafa je navodno istakao da će dati novac za djecu, ali ne i za njene lične potrebe.


- Dogovor je bio da Mustafa plati privatno zdravstveno osiguranje sinovima, kao i rentakar i Emininog vozača. Među njegove obaveze koje su pred advokatom dogovorili spadaju i troškovi ljetovanja, kao i dodatne pojedinosti koje on već duže od dvije godine nije ispunjavao. Medijima u rodnoj Turskoj je pokušao drugačije da predstavi situaciju i poručio da Emini duguje svega dva mjeseca, zbog korone, što je nju potpuno razbijesnilo. Tvrdi da će novac za djecu dati, ali ne i za njene lične potrebe. Tada je riješila da izađe u javnost i otkrije svoju istinu - otkriva izvor i dodaje:


- Mustafa je pobijesnio kada je čuo da je njegova bivša žena priznala kako on duguje novac. Povrijedila mu je sujetu i pošteno ga naljutila. Znala je da je izlazak u javnost za njega najbolnija tačka jer će mu narušiti ugled i kredibilitet, pa je prvo preko advokata pokušala da ga opomene, ali kako joj to nije uspjelo, riješila je da iznese sve činjenice. Nakon medijskog okršaja, Mustafa je riješio da odreaguje, ali drugim kanalima.


Podsjetimo, pjevačica je tek nedavno otkrila probleme.

- Razvela sam se od Mustafe u junu 2018. godine i tada smo pred sudom potpisali sporazum u kojem prihvatamo zajedničke obaveze, među kojima su zdravstveno osiguranje i alimentacija za našu djecu. Međutim, nedugo poslije razvoda sve obaveze pale su na mene. Alimentaciju nije platio već 26 mjeseci - izjavila je pjevačica.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.