x

optužen sa palmom

Dačić se pere od afere podvođenja djevojčica: Ja sam u Jagodini samo obilazio muzeje!

Ivica Dačić, lider socijalista i predsjednik Skupštine Srbije, koji je pomenut kao jedan od učesnika proslava zatvorenog tipa u Jagodini, na koje su, navodno, dovođene djevojčice od 15 do 18 godina da "zabavljaju" goste, u razgovoru za Kurir tvrdi da nikada nije prisustvovao takvim zabavama niti da ima bilo kakva saznanja o tome.

- Išao sam na otvaranje fabrika, muzej voštanih figura, koncerte, naše predizborne skupove... Nikakvi tajni sastanci i skupovi, niti imam takva saznanja. Nikad u tako nečemu ne bih učestvovao. Ja sam pod pratnjom policije od 2008. - kazao je Dačić za Kurir.


Međutim, da Dačić ovom izjavom očigledno pokušava da se opere od afere "podvođenje djevojčica" pokazuju brojni raniji izvještaji, snimci i fotografije na kojima se nedvosmisleno vidi da je lider SPS i te kako bio prisutan na zabavama koje je organizovao njegov koalicioni partner Marković.

Dačića je, inače, u video - poruci spomenuo svjedok navodnih dešavanja u hotelu u Končarevu kraj Jagodine kao jednog od učesnika takvih proslava.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.