x

umalo se nije šlogirao

Dačiću, ja sam Sonja, tvoja kćerka! Priznaj me: Šok uživo na TV, iz Londona stiglo pismo djevojke koja tvrdi da joj je otac?!

BEOGRAD - Šef Skupštine Srbije Ivica Dačić lako je mogao da padne u nesvijest kada mu je na adresu parlamenta stigao mejl od izvjesne Sonje, djevojke iz Londona, koja tvrdi da joj je on otac?!

Ivica Dačić jučer ujutro u jutarnjem programu nije krio koliko ga je zateklo pismo koje je dobio iz Londona od izvjesne Sonje, djevojke koja tvrdi da je baš on otac njoj i njenom bratu, te da ih je dobio u prvom braku s njihovom majkom od koje se, kako tvrdi djevojka, nikada nije ni razveo?!


Dvadesetogodišnjakinja iz Londona poslala mu je mejl na adresu Skupštine koji su mu njegovi saradnici odmah dostavili. Ona u pismu traži da ih Dačić prizna kao svoju djecu, ali i da im plaća alimentaciju.


Dačić je tim povodom izjavio da je pismo nepoznate osobe stiglo u njegov kabinet i da mu je žao šta su sve pojedini ljudi u stanju da učine ne bi li na sebe skrenuli pažnju javnosti.

Dačić nije otkrio kako je njegova supruga Sanja, s kojom ima sina Luku i kćerku Andreu, reagovala na ovo šokantno "saznanje".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.