x

pronašao mir

Dado Polumenta se skrasio pored Ivone: Tajno se vjenčali u Švedskoj!

Pjevač Dado Polumenta je poslije dva braka pronašao mirnu luku pored supruge Ivone, koja mu je prije četiri godine podarila kćerkicu Aleu. Kako kažu, u 2021. godini bi voljeli da dobiju sina.

– Želimo još jednog člana porodice. Voljeli bismo sina, ali najbitnije je da bude živo i zdravo – kaže Dado, dok Ivona otkriva da je pjevaču konačno bilo vrijeme da se skrasi.

– Bilo mu je i vrijeme da se skrasi. Sve u svoje vrijeme dolazi. Kada je bio mlađi, bilo mu je bitno da radi. S godinama čovjeku dođe da ima svoja četiri zida, voljenu osobu, djecu. Nikada nisam imala osjećaj ljubomore jer mu vjerujem. Prije svega sebi, a onda i njemu. Mirno spavam – kroz osmijeh govori Ivona.


Pjevač dodaje kako je godinama bio u medijskoj vatri i da su žena i djeca uspjeli da ga smire.

– Deset godina sam bio u vatri, nisam imao odmora. I loša reklama tada je bila dobra reklama. Napokon sam sretan s njima. Slab sam na Aleu. I ona je sama po sebi živahna i temperamentna. Voli muziku, skoro sam joj kupio malu klavijaturu. Sin Dorijan je totalno sportski tip i muzika ga ne interesira. Već je fudbaler, trenira od svoje sedme godine. U fudbalu je devet godina, gledat ćemo ga na velikim stadionima – govori Dado, koji iz prvog braka s bivšom suprugom Marijom Anom ima sina Dorijana od šesnaest godina.


Ivona ističe da se uprkos svemu Alea i Dorijan sjajno slažu.

– On živi s majkom u Beogradu, a mi smo u Novom Sadu. Bez obzira na to sve, Alea prema njemu ima divan osjećaj. Oboje se vole. Uživaju kada su zajedno. Odlično se slažem i s njegovom suprugom iz prvog braka. Djeca se sigurno i zbog toga vole, mora da se stvori osjećaj topline i ljubavi između njih. Kada je odgoj Alee u pitanju, strožija sam od Dade – konstatira Ivona, a Dado otkriva da publici donosi dva albuma.


Ivona i Dado su dugo krili od javnosti da su se prije četiri godine vjenčali u Švedskoj.

-Dogodilo se vjenčanje, bez velike pompe. Vjenčali smo se u Švedskoj, kada se Alea rodila. Što bi se reklo, i pred Bogom i pred ljudima smo još jači. Ne volimo na sva zvona da propagiramo i pričamo o tome. Željeli smo da taj čin bude sveti – govori Ivona.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Express

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.