x

Daj mi 3.000 eura da se odljutim! Bivši dečko Ane Korać ne prestaje da šokira: Slala mi je bandite!

Filip Mijatov, koji tvrdi da je bio u vezi sa zadrugarkom Anom Korać, najavljuje pred ulazak u "Zadrugu", da će u rijalitiju otkriti sve detalje u vezi sa njenim navodnim poslom pros..tutke. Filip koji je, kako sam tvrdi, bio u se.sualnoj vezi sa Koraćevom, pred ulazak u "Zadrugu" ispričao je neke stvari koje se tiču Aninog života. On kaže da je osam mjeseci bio u "šemi" sa Koraćevom tokom koje joj bio "finansijska podrška" i da ona laže da su bili samo prijatelji. 

- Kada budem ušao u "Zadrugu" reći ću joj da prizna da smo bili više od prijatelja i da nisam psihopata koji je proganja i da mi se izvini, a ukoliko to ne uradi onda ću ispričati sve o njenom poslu pros..tutke - započinje priču Mijatov, a onda otkriva kako je prekinuo vezu sa Anom:

- Dok je bila u "Zadruzi 1" ja sam joj plaćao stan na Vračaru. Mjesečna kirija je bila 700 eura. Međutim, kada je počela da priča da sam ja kriminalac ja sam prestao da joj plaćam taj stan. Kada je izašla iz "Zadruge 1" javila mi se i kao: "Daj mi 3.000 eura da se odljutim". Ja nisam htio. Poslije mi je slala svoje bandite zbog toga što nisam htio da plaćam taj stan, zapaljen mi je bio i automobil i tada sam vidio da je prešla igricu – navodi biznismen poreklom iz Srbije, koji živi i radi u Londonu.


Mijatov je priznao da je gajio osjećanja prema Ani.

- Bio sam mnogo zaljubljen u nju, ali više nisam. Ona me više ne zanima. Hoću samo da sperem ljagu sa svog imena – kaže Filip pred ulazak u rijaliti koji je najavio za subotu.

Filip je na svom Instagram profilu objavio brojne fotografije i video snimke sa Koraćevom kao dokaz da su bili u vezi, kao i neke fotografije sa starletom Minom Vrbaški. Međutim, sa njom nije imao ništa sem druženja.


- Sa Minom nisam imao ništa. Mogao sam, ali nisam htio. Nije moj tip. I ona se bavi pros..tucijom, njena tarifa je 70 eura. I Sanja Stanković je iz te priče. Ona je dva, tri puta bila sa mojim drugarima, namiještali su mi je, ali ja nisam htio. Ne volim da plaćam ribe za se.s, kad mogu da ih imam besplatno – kaže Mijatov i dodaje:

- Sve su one iste, kad dobiju pare onda te pare troše na garderobu. Spavaju do 2, budne su do 6 – kaže Filip.

Sa druge strane, Ana Korać koju Filip pominje kaže da nije bila sam njim, kao i da je progonio.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.