x

50 METARA OD MORA

Đakuzi na terasi, a samo pogled vrijedi 300.000 eura: Zavirite u dupleks Mileta Kitića i Marte Savić u Dominikani, sve pršti od raskoši!

Folker Mile Kitić kupio je nekretninu od 200 kvadrata u Dominikanskoj Republici. Kako se navodi, dupleks se nalazi na samo 50 metara od obale mora. Pjevač je, iako je na estradi već pet decenija, priznao da su za kupovinu dupleksa u dominikanskom ljetovalištu Punta Kana prije dvije godine on i supruga morali da podignu kredit.

- Marta je kuću sređivala četiri mjeseca i uživala je u tome. Zgrada se nalazi na 50 metara od mora. One uživaju, a ja radim. I treba tako - otkrio je jednom prilikom Mile.

Ako je suditi po tome što pod karipskim suncem provode i po nekoliko mjeseci, jasno je da nisu zažalili zbog pozamašne investicije od, kako se pričalo, 300.000 eura.


− Jednom su Marta i Elena otišle u Dominikanu i kad su se vratile, samo su ponavljale Dominikana, pa Dominikana. Obe su izrazile želju da češće borave tamo, a ja sam onda rekao: „Ako volite, izvolite” ‒ ispričao je Mile Kitić.


Marta Savić je luksuzni stan opremila u minimalističkom stilu, bez suvišnih detalja, a u prvom planu je bijela boja, kako u sobama, tako i na ogromnoj terasi. Prizemlje i sprat povezani su jednostavnim drvenim stepenicama bez ograde, na podu je bijeli mermer, a bijele boje je i namještaj.

Na terasi se, osim udobnog ležaja i stola za ručavanje, nalazi i đakuzi, a posebnom ugođaju doprinosi nestvarno lijep pogled na palme i more.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.