x

spisak će vas iznenaditi

Dalila, Dejan i Miljana u Zadruzi 6 će zarađivati 3.000 sedmično: Otkriveno ko sve dobija veće honorare!

Najveće rijaliti zvijezde iz prethodne sezone "Zadruge" navodno će ući i u šestu, koja počinje u septembru! Naravno, s obzirom na to da su se pokazali u odličnom svjetlu, za svoje učešće dobiće i veće honorare nego što je to bio slučaj s prethodnom sezonom, a neki će u svoje novčanike staviti i duplo više para nego lani.

Veću zaradu će tako imati Dalila Dragojević, koja je osvojila peto mjesto u "Zadruzi 5", a planira da uđe u šestu sezonu kako bi se borila za prvo mjesto. Ona će se, navodno, naći na spisku za novu sezonu, a postoji mogućnost da se kraj nje u bijeloj kući ponovo nađu i njen bivši suprug Dejan Dragojević, ali i Filip Car, zbog kojeg joj je pukao brak s Dejanom.


Kako saznajemo, ovoga puta će joj ugovor biti drugačiji, pa će dobiti i veći honorar. Tako će ona nedjeljno zarađivati 3.000 eura, umjesto 2.500, kao što je svojevremeno pred kamerama slučajno otkrio njen bivši ljubavnik Filip.


Ukoliko odluči da se nađe pod istim krovom s bivšom djevojkom, Hrvata čeka ček od 2.000 eura nedjeljno, što je takođe za 500 eura više nego dosad, a pobjednik poslijednje "Zadruge" biće bogatiji takođe za 3.000 eura na nedjeljnom nivou, što je za 1.000 eura više nego na početku prošle sezone, kada je dobio samo 2.000 eura. Dejan je prije neki dan rekao da neće ulaziti u narednu sezonu, ali to, prema saznanjima Kurira, nije tačno.


Istu nedjeljnu zaradu, tj. 3.000 eura, imaće i Miljana Kulić, ukoliko joj zdravstvene prilike budu to dozvolile i oporavak bude tekao kako treba. S njom će se u bijeloj kući u Šimanovcima naći i njena majka Marija, koja će zarađivati 500 eura manje od nasljednice.


Pored njih, svoje mjesto je osigurao i Miljanin bivši dečko Lazar Čolić Zola. On se pogodio za honorar od 1.500 eura, umjesto dosadašnjih 1.000, a isto toliko će dobijati i Lepi Mića.


Stanija Dobrojević će se u nekom trenutku pojaviti kao specijalni gost i to za 2.500 eura nedjeljno, a njen bivši dečko Marko Marković za 1.500, umjesto za 1.000, koliko je dosad zarađivao.


Kristijan Golubović i njegova djevojka Kristina Spalević biće u "Zadruzi" navodno za 2.000 i 1.000 eura nedjeljno, a Neca Tiktoker za skromnih 500 eura, što je i najmanji honorar ove sezone.

.

.

..

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.