x

Dalila dovela hodžu da Biljani baci sihire? Vradžbinama razdvojila Dejana od majke, donijela njene nokte da joj baje!

Učesnica "Zadruge 3" Dalila Dragojević navodno je uz pomoću crne magije radvojila muža Dejana od majke Biljane Dragojević, s kojom već dvije godine nije u kontaktu. Netrpeljivost između Dalile i Biljane počela je otkako je ona 2017. godine u rijalitiju "Parovi" stupila u vezu sa njenim sinom Dejanom. U samom startu Biljana je pokazala da ne voli Dalilu, što je ova nakon nekoliko mjeseci iskoristila i osvetila joj se preko sina.

Dalila je upućena u to da postoje hodže koje se pod izgovorom da je u pitanju vjera bave crnom magijom, te se obratila jednom kako bi uspjela da zada Biljani najveći udarac i zauvijek je odvoji od sina Dejana. Sve do tada Dragojević i majka su imali dobar odnos i veoma su bili bliski, a nakon vradžbina on ne želi više ni da čuje za nju.

"Biljana je prva pogriješila kada je na sva usta blatila Dalilu i kada je javno govorila da ne želi snajku koja nije iz hrišćanske porodice. To je ovu jako povrijedilo, kao i brojne uvrede koje je Biljana javno iznosila na njen račun. Dalila se danima raspitivala kako da zagorča Biljani život i na kraju je odlučila da je udari tamo gdje najviše boli, a toje svakako njen sin", priča dobro obaviješten izvor i nastavlja da otkriva čime se sve Dalila služila kako bi postigla svoj cilj.


"Dalila je dovela hodžu u svoj dom i u dogovoru sa njim ona je Dejana skroz okrenula protiv majke. Evo, on već dvije godine ne želi da čuje za Biljanu, a to je sve uradio sihir, inače najteži oblik crne magije. Ukoliko vam neko postavi sihir, razoriće odnose u vašoj porodici, nećete imati napretka u jednoj ili u svim sferama života i ono najgore - može izazvati realnu psihičku ili fizičku bolest", navodi dobro upućen izvor.

Osim što je postavila sihir i razorila odnose u porodici Dragojević, Dalila je otišla i korak dalje.

"Ona je sakupila Biljanine isječene nokte i odnijela jednoj vračari da joj ugata da se razboli i na kraju umre. Ovo je veoma opasan vid magije i zaista rijetko ko se iščupa iz ovakvih vradžbinskih kandži. Crna magija je sama po sebi strašna, a vradžbine koje prizivaju smrt su zaista opasne i mnogi su govorili o tome da su se obistinile", objašnjava izvor.


"Biljanu su prijatelji savjetovali da ode da joj neko skine crnu magiju jer su čuli da se Dalila bavi takvim stvarima, a i nevjerovatno je da se sin bez posebnog razloga okrene protiv majke i daje izbriše iz života. Takođe, Biljana je od tada često bolesna i ima zdravstvene probleme, što je dokaz da joj je Dalila radila o glavi. Ipak, Biljana ne vjeruje baš u te stvari, tako da još nije potražila pomoć", rekao je izvor.

Podsjećamo, Dalila i Dejan upoznali su se u rijalitiju, a ubrzo nakon rijalitija su se i vjenčali. Pokušali su da izglade već narušene odnose sa Biljanom, ali je ona odbijala da bude u dobrim odnosima sa Dalilom, što je rezultiralo time da su Dejani Dalila započeli samostalan život I presjekli svaku vezu sa Dragojevićevom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.