x

dejan nije dočekao

Dalila Dragojević završila ogradu oko kuće u Šepku: Dom je sagradila sa Dejanom, a sada pokazala ogromnu kapiju!

Dalila Dragojević, bivša rijaliti učesnica i trenutno voditeljka, pohvalila se svojim pratiocima na platformi Jutjub da završava ogradu u svom dvorištu.

Naime, ona je na svom kanalu pohvalila radnike i obišla turu oko dvorišta, te pokazala napredak u dosadašnjim radovima.

Podsketimo, Dragojevićeva je u Gornjem Šepku živjela sa svojim suprugom Dejanom Dragojevićem, u kući koju su zajedno gradili, a Jutjub kanal od kog su zarađivali na hiljade eura i pas Tedi ostao je Dalili, dok je Dejan dobio svoj automobil. Oni su i dalje zakonski u braku međutim krah njihovog braka uslijedio je prošle godine u rijalitiju "Zadruga" kada je Dalila prevarila Dejana sa aktuelnim učesnikom Filipom Carem.


Ona je više puta naglasila da se ne kaje, i da su se njene emocije ugasile, pa se odlučila na tako ekstremnu promjenu i veoma krupan korak u svom životu. Dalila je trenutno slobodna, a mnogi se pitaju kada će se i zvanično razvesti od Dejana i zašto njihova priča nema epilog.

..

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želim svima ovdje reći kako je DR Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju da platim račune dok je izvjesna kolegica na umu kupovala kuće. Bila sam zbunjena oko nje jer su joj svi zavidjeli na tome koliko je zaradila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničega posebnog što je učinila drugačijom i gotovo pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala molio sam je da me posavjetuje i odlučio učiti od nje, no ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je njoj očito bolje. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o dr. Apati koja je izvela njezinu magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupila svoju prvu kuću i uštedjela dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih mogao zamisliti da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR Apata. Pitajte ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov broj za izravni kontakt WhatsApp / Viber: (+66 81 302 8552) ILI Email: [email protected]