x

Dalila i Dejan mole da se vrate! 40.000 € bacili u vodu, a duguju 50.000 €! Kad čujete za šta im treba novac slomićete se!

Dalila i Dejan Dragojević pobjegli su iz rijalitija „Zadruga“ u subotu uveče nakon svađe sa Miljanom Kulić, a bračni par navodno na sve načine pokušava da se vrati na imanje u Šimanovcima.

Naime, Dalila i Dejan već su pokušali da stupe u kontakt s čelnicima TV „Pink“ kako bi s njima pregovarali o povratku u rijaliti jer žele da izbjegnu da plate kaznu od 50.000 eura. Osim toga, njihov drugi motiv za povratak je honorar, tim prije što su planirali da novac koji zarade u „Zadruzi“ potroše na troškove vantjelesne oplodnje u inostranstvu.

- Prije nego što su razvalili vrata na imanju, a potom preskočili ogradu na ulazu u „Pinkov filmski grad“, Dalila i Dejan su nekoliko puta pokušali da pobjegnu iz „Zadruge“, ali je produkcija uvijek uspijevala da ih vrati. Međutim, njihov posljednji pokušaj bjekstva je urodio plodom jer nisu ni stigli da razgovaraju sa predstavnicima produkcije - kaže na početku priče izvor.


- Međutim, tek kada su se smirile strasti, shvatili su šta su uradili. Dragojevići su u rijaliti ušli jer su planirali da novcem zarađenim u „Zadruzi“ finansiraju pokušaj vantjelesne oplodnje u inostranstvu. Sada su u situaciji da ne mogu da računaju na taj novac, a imaju obavezu da plate po 50.000 eura zbog bjekstva - kaže naš izvor i dodaje da su Dragojevići skoro 24 sata poslije izlaska poslali produkciji signale da žele da se vrate.


- Oni žele da pregovaraju jer hoće da se vrate u „Zadrugu“ i zarade novac. Četiri mjeseca su bili u rijalitiju i izgubili su sve što su za to vrijeme zaradili, a to je nešto što ih najviše boli. Već su poslali signale čelnim ljudima iz produkcije da su raspoloženi i otvoreni za pregovore, ali za sada nisu dobili nikakav odgovor. Stav produkcije je da svako ko se grubo ogriješi o pravila mora da trpi posljedice, a Dalila i Dejan nisu izuzeci od tog pravila. Drugim riječima, moraće da plate kaznu zbog diskvalifikacije - kaže naš izvor i otkriva koji je drugi mogući scenario.

- Nije isključeno da se Dalila i Dejan vrate u „Zadrugu“ i da neko vrijeme ne dobijaju honorar, ali su i na to spremni. Do sada su zaradili oko 40.000 eura u „Zadruzi“, što ne može da pokrije njihove kazne. Moguće je da će se dogovoriti da se vrate u rijaliti i odrade kazne, pa ako nešto uspiju da zarade, biće dobro - kaže naš izvor na kraju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.