x

Dalila i Dejan sagradili kuću na ukradenom placu? Oglasila se vlasnica i otkrila šokantnu istinu!

Dalila i Dejan Dragojević, prošlog ljeta skućili su se u selu Šepak u Bosni i Hercegovini. Plac na kom su izgradili montažnu kuću poklonio im je Dalilin otac Huso, međutim kako beogradski mediji saznaju, imanje nije bilo u njegovom vlasništvu.

Naime, kako Vesna Rivas tvrdi, njoj se javila žena čiji je brat izbjegao iz tog mjesta za vreme rata, a njegov plac je potom navodno prisvojio Huso.

- Meni su se javili ljudi čiji je plac. Tokom rata koji je trajao pet godina, mnogi su izbjegli iz sela Šepak. Na tom placu je živio čovjek sa ženom i dvoje djece, a meni se javila njegova sestra. Ona sada živi u Njemačkoj, a brat joj je sa porodicom otišao u Ameriku. Kaže ona meni: "Lako je da se poklanjaju tuđi placevi, što joj tata nije poklonio svoje? Ona živi na zemlji mojih roditelja, tu je živio moj brat do rata, a onda je izbjegao. On se tu nikada neće vraćati, ali Dalila i Dejan nikada neće ni moći da legalizuju tu kuću, jer je na tuđem placu. Zato i nisu zidali nego su postavili montažnu kuću, da mogu samo da je prebace - prenosi Vesna i dodaje:


- Napali su Biljanu jer im nije dala sprat kuće, a uzdigli su Dalilinog oca, koji im poklonio tuđe. Što joj tata nije dao njegov plac gdje su mu kuća i prodavnica, nego nešto tamo nečije. Ni majstore koji su joj radili kuću nije mogla da ispoštuje. Ni pivo im nije kupila, ni nešto da pojedu. Nije htjela da im plati račun kad su naručili neki roštilj, nego im kaže: "Pa vi samo jedete".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.