x

otišli u lokal pa iznajmili sobu

Dalila je u vezi sa ovim pjevačem: Iznajmili su sobu, zadržali se 20 minuta, izašla sva raščupana!

Starleta Dalila Dragojević navodno je u vezi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, piše “Republika”.

Njih dvoje su, kako navodi spomenuti portal, uhvaćeni u jednom klubu u centru Beograda gdje su pred svima razmjenjivali nježnosti, a sa njima je bio i reper Vuk Mob.

- Dalila, Gastoz i Vuk prvo su se sami našli na večeri u kafiću u Knez Mihailovoj ulici, da bi se poslije ponoći uputili na drugu lokaciju - započinje priču izvor: 


- Taksijem su došli ispred noćnog kluba, tu su ih ljudi prepoznali, pa su se fotografisali na brzinu, da bi u jednom trenutku po njih izašao momak koji ih je preko reda uveo u lokal. Kad su se smjestili, poručili su piće. Nazdravljali su s prijateljima, Dalila se snimala za društvene mreže, dok je Vuk insistirao i opominjao je da ne kači ništa – priča izvor koji je navodno bio na licu mjesta.


Kako dalje priča sagovornik “Republike”, Dalila i Nenad su kasnije navodno i iznajmili sobu.

-U tom lokalu postoje sobe koje gosti mogu da iznajme. Tamo obično idu parovi koji imaju kombinacije, šeme i slično. Dobijete ključ i niko vas ne uznemirava.


- Dalila i Gastoz su se zadržali dvadesetak minuta u sobi. Kad su izašli, ona je bila sva raščupana, pa je bilo jasno da su ušli da se malo više opuste – tvrdi izvor.

Dalila i Gastoz nisu se oglašavali oko ovih navoda, te ostaje da čujemo njihovu stranu priče.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.