x

maja marinković joj pokvarila sreću

Dalila plače za Filipom Carem: Vjerovala sam slijepo u njegove laži, sad je druga osoba!

Zadrugarima je pušten snimak od prije nekoliko nedjelja na kojima se Filip Car zaklinje na ljubav Dalili Dragojević. Dalila je zaplakala tokom gledanja snimka, a kad je ustala da isti prokomentariše doživjela je emotivni brodolom.

- Da, večeras sam vidjela sve njegove laži, ali sam u jednom trenutku vidjela sebe kako vjerujem slijepo u njegove laži. Ovo je baš mali dio, ali to nije ništa za onih dva mjeseca kojih smo proveli u izolaciji. Hoću da kažem da sam se nasmijala onog trenutka kad smo bili u radionici, kad sam mu rekla da živi kao pacov. Bilo je lijepih momenata, ali kad se sjetim hotela i svih svađa, sve ovo padne u vodu. Kad me je Drvo pitalo kojih mogu lijepih stavri da se sjetim, ja sam tako nabrajala, ali isto tako kad me je pitalo za loše stvari, na um mi je palo sve. Ne znam da li se ikada u rijalitiju desilo da živim sa osobom koju sam ja povrijedila i sa osobom koja je mene povrijedila, pod istim krovom - rekla je Dalila.


- Da li se kaješ što si bila sa njim - pitao je Milan.

- Ja sam u taj odnos ušla iskreno i srcem. Nisam tih trenutaka pomislila da može doći do ovoga, ali poslije ovoga svega što se izdešavalo, smatram da sam naučila iz svega nešto dobro, a to je da ne vjerujem tako. Ne vjerujem da je ijedna riječ koju mi je uputio bila iskrena, već sprdnja. Žene padaju na lijepe riječi, muškarci na izgled. Jutros smo imali raspravu gdje mi je pružio ruku i ja njemu, pa mi je danas opet isto uradio.


- Rekao je da neće više nikada da me opsuje, međutim u današnjim napadima je sve završilo na meni. Kad uporedim ovo od danas i ovo što sam vidjela na videu, meni su to dvije različite osobe. Ja se u večerašnjeg Filipa nisam zaljubila. Boli me što od pojedinih čujem uvrede koje je Filip iznio. Ovo sam ja zavoljela i u koga sam se zaljubila, a u ovo što se pretvorio ne bih voljela ni piće da popijem - rekla je Dalila, pa je Car napustio emisiju, a ona je završila u suzama.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.