x

Dalila, šta učini od sebe? Pobjednica Parova se baš ugojila, a sva puca od silikona! Sredila nos, napumpala usne i jagodice... Ne liči na sebe!

Pošto je završila sa učešćem u petoj sezoni rijaliti šoua „Parovi“, Dalila Dragojević je nestala sa javne scene.

Starleta je, po svemu sudeći, odlučila da prekine s rijaliti životom zauvijek i uživa u braku sa suprugom Dejanom Dragojevićem. Ona se maksimalno posvetila bračnoj zajednici, ali i sređivanju sebe. Samo što se malo zaigrala, pa je pretjerala.

U prilog tome svjedoče fotografije nastale  na rođendanu voditelja Milana Miloševića, gdje je nekadašnja pobjednica „Parova“ došla sa suprugom.


Starleta, koja je važila za jednu od najzgodnijih učesnica Hepijevog rijalitija, bukvalno ne liči na sebe. Zapravo ni traga, a ni glasa od zavodnice kakva je bila. Ona je nabacila nekoliko kilograma koji su u kratkoj crnoj haljini sa tilom još više došli do izražaja. A o licu da se i ne govori, jer kao da nije njeno.

Plastičar se dobro pozabavio njenim nosem, usnama, jagodicama...


- Ono je Dalila? Šta joj se dogodilo? Baš se ugojila! I usne su joj se izdeformisale. Da nije Dejan s njom, ne bismo je prepoznali - komentarisali su prisutni.

Međutim, Dragojevićeva se nije obazirala na znatiželjne poglede, niti je slušala komentare. Bila je odlično raspoložena. Non-stop je igrala i pjevala. Od nje se nijednog trenutka nije odvajao Dejan, koji ju je sve vrijeme mazio i ljubio na podijumu za igru, što znači da je za njega ona i podgojena i izoperisana savršena žena.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.