x

nastao haos

Dalila uništila Dejanu i Aleksandri odmor? Dragojevićka non-stop zivka bivšeg muža da mu traži ovo, a Nikolićka mu zaprijetila...

Bivši bračni par, Dalila i Dejan Dragojević, još nisu raskinuli sve veze. Naime, bosanska starleta je imala problema oko papirologije vezane za njihov privatan biznis, pa je hitno kontaktirala bivšeg supruga kako bi riješila problem.

Međutim, samo jedan njen poziv izazvao je haos u Dejanovoj i Aleksandrinoj vezi!

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević razveli su se nakon njene javne prevare u ''Zadruzi 5'', a kako Skandal navodi, ona ga sada moli za pomoć.

Naime, Dejan joj je neophodan kako bi regulisala birokratske probleme koji su joj ostali još dok je bila u braku sa njim. Međutim, Dejan je na odmoru sa djevojkom Aleksandrom Nikolić.


- Sjećate se da su Dalila i Dejan htjeli da otvore salon ljepote u Sarajevu, snimali su klipove i kačili ih na Jutjub dok su sređivali taj lokal. Kako sam čula, sada Dalila ima neke poteškoće oko papirologije za tu firmu koja je samo registrovana, a nikada nije radila. Navodno, da bi sve to zaključila i zapečatila, potrebna joj je Dejanova saglasnost, pa ga zato valjda i zivka. Inače ga ne bi nikada zvala, Dejan nju ne zanima, ali je sada i te kako, navodno, nervira činjenica što joj mnogo poslovnih stvari zavisi baš od njega - kaže izvor za pomenuti portal i dodaje:


- On nije mogao da vjeruje kada je vidio da ga ona zove, a da vam ne spominjem kako je Aleksandra reagovala. Malo je falilo da se spakuje i krene nazad za Srbiju iz Egipta. Odmah je posumnjala da Dalila želi da se vrati Dejanu, baš je uhvatila panika. Što se Dekija tiče, on nije htio ni da odgovara na te pozive i poruke. Naravno, potpisaće joj sve što treba jer neće sa njom nikakav kontakt nikada, ali o tome će misliti tek nakon ljeta. Sada se odmara i puni baterije i ne interesuje ga što je Dalili to baš sada hitno i neodložno.

Podsjetimo, Dejan i Dalila su bili pet godina u braku, važili su za jedan od najjačih rijaliti parova, a sve je to puklo kada se Dalila u petoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' zaljubila u Filipa Cara zbog kog je ostavila Dragojevića.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želim svima ovdje reći kako je DR Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju da platim račune dok je izvjesna kolegica na umu kupovala kuće. Bila sam zbunjena oko nje jer su joj svi zavidjeli na tome koliko je zaradila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničega posebnog što je činilo drugačijom i gotovo pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala, molio sam je da me posavjetuje i odlučio učiti od nje, ali ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je njoj očito bolje. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o dr. Apati koja je izvela njezinu magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupila svoju prvu kuću i uštedjela dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih mogao zamisliti da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR Apata. Zamolite ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov direktan kontakt broj WhatsApp / Viber: +1(425) 477-2744 ILI Email: [email protected]