x

TELEVISA PRESENTA

Dalila uzvraća udarac, nije prećutala Luki: Nakon što ju je uporedio sa metlom, ona ga žestoko matirala!

Superfinalistkinja pete sezone "Zadruge" Dalila Dragojević, potvrdila je svoj raskid sa Lukom Nikolićem, inače bivšim dečkom Mine Vrbaški.

Nakon njegovog storija, u kom je poručio:"Prijatno i doviđenja, pa sad pišite saopštenja", Dalila se oglasila, i otkrila da nema više dečka.

- Ja sam slobodna djevojka, nemam dečka. Tačka je stavljena na naš odnos. Svako svojim putem - rekla je Dalila.


Podsjećanja radi, Dalila i Luka otpočeli su emotivnu vezu tokom ljetovanja u Budvi, po završetku pete sezone "Zadruge".

U početku su se krili, međutim sve je objelodanjeno kada ih je slučajno na njenoj rođendanskoj proslavi usnimio Đole Kralj, Dalilin bivši cimer iz Bijele kuće.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bok prijatelji, ja sam Naomi Samuel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam vrača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, moj bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr alaba je bacio urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:[email protected] možete mu poslati email ako vam je potrebna pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744