x

drama se nastavlja

Dalilina majka u lošem stanju zbog njenog razvoda sa Dejanom! Huso otkrio: Nije joj dobro, čuo sam od poznanika!

Dalila i Dejan Dragojević razveli su se pred kamerama rijalitija "Zadruga", gdje je Dalila i prevarila javno supruga sa Filipom Carem.

Ova situacija izuzetno je potresla kako Dejanovu, tako i Dalilinu porodicu.

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić neprestano ističe za medije da je na strani sada već svog bivšeg zeta, Dejana, a kako je otkrio za "Blic", Dalilina majka Emina Mujić je trenutno u lošem stanju zbog postupka kćerke.


- Njenoj majci nije dobro. Vidio sam da je psovala Lepog Miću, Đedovića i Sandru Rešić i neka je. Namjerno idu i zavađaju našu djecu. Nisam se čuo sa Eminom, nemamo kontakt, ali sam od poznanika načuo da je u lošem stanju - rekao je Mujić.


Inače, on se osvrnuo i na porodicu Dragojević, koja je slavila razvod Dejana i Dalile, a istakao je i da njegova kćerka nema sto postotno pravo nakon razvoda na kuću u Šepku gdje je sada već bivši bračni par živio:

- Ne može Dalila tek tako da odlučuje šta će uraditi sa tom kućom. Postoje advokati i pravnici koji će presuditi kome će kuća pripasti. Jedino može da dobije pola kuće, ali cijelu ne. Ja i dalje stojim iza toga - kaže Huso.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.